Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Europa League: Milan–Manchester United 18/3 21:00 - Zlatan för Milan till seger

Zlatan Ibrahimovic Milan mot Victor Lindelöfs Manchester United i Europa League-åttondelen. Ska Lindelöf o co kunna få stopp på Zlatan eller ska Zlatan föra sitt Milan till kvartsfinal?
Photo: Getty Images
Milan–Manchester United
Mars 18,2021
21:00

Varför tipset?

  • Zlatan Ibrahimovic har gjort 14 mål på 14 matcher i Serie A den här säsongen.
  • Milan har bara förlorat en match i Europa League den här säsongen.
  • Manchester United har bara gjort ett mål på de två senaste matcherna i Europa League.

1-1 i första mötet

Första mötet på Old Trafford mellan Manchester United och Milan slutade 1-1, vilket innebär att Milan har ett bra läge att ta sig vidare till kvartsfinal i Europa League. Dessutom är Zlatan Ibrahimovic tillbaka i Milan efter att ha missat första mötet förra veckan på grund av skada.

Zlatan vs. Lindelöf

Det som gör den här matchen så intressant är förstås att två av Sveriges absolut bästa fotbollsspelare ställs mot varandra. För i Manchester United finns som bekant Victor Lindelöf på mittbackspositionen. Så vi kan nog räkna med en hel del tuffa dueller mellan honom och Zlatan i kvällens match. Vem som vinner? Känns lite som att det är fördel Zlatan i den kampen.

Zlatan spelsugen

Milan har den här säsongen visat att man är tillbaka i både Serie A- och europatoppen. Med Zlatan tillbaka i laget känns det som att tipset blir att Milan inte bara har stora möjligheter att ta sig vidare i Europa League utan även vinna returmötet med Manchester United.

Spelbolag med bra odds

Tips: Zlatan för Milan till seger

Zlatan lär vara spelsugen efter skadeuppehållet och kommer att ge Lindelöf och övriga United-backar mycket att göra. Och visst känns det som att det också kommer att bli ett mål från Zlatan. Tipset blir därför en wincast där Zlatan gör mål samtidigt som Milan vinner.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 5.25 i odds för Milan-seger och mål från Zlatan Ibrahimovic.

Satsa