Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Premier League: Speltips Everton–Liverpool 17 oktober 13:30

Dags för ett högintressant Liverpool-derby med tanke på att det till skillnad mot hur det brukar se ut är Everton och inte Liverpool, som kommer till matchen som serieledare.
Everton–Liverpool
oktober 17,2020
13:30

Frågan är om Evertons fina segersvit ska hålla sig? Det känns som att det kan bli tufft.

Lagens form

Everton

Fyra raka segrar och serieledning innebär förstås högsta betyg till Everton. Dock ska sägas att laget haft ett ganska enkelt spelschema, då man hittills mött Tottenham, West Bromwich, Crystal Palace och Brighton. Men, tre poäng är alltid tre poäng oavsett vilket lag man möter. En stor anledning till Evertons framgångar stavas förstås Dominic Calvert-Lewin som gjort sex av lagets tolv mål såhär långt.

Liverpool

Liverpool inledde säsongen planenligt med tre raka segrar. Men, i senaste omgången fick de regerande mästarna en riktigt kalldusch när man förlorade borta mot Aston Villa med hela 7-2(!). Vad det var som egentligen hände kan man verkligen fråga sig. Dock lär knappast ett lag som Liverpool deppa ihop för det utan vi kan nog räkna med att Jürgen Klopp o co är tillbaka med full styrka till lördagens derby.

Nu ställs Everton på prov

För Everton blir det här det första egentliga provet den här säsongen, då man tidigare mött lag på i huvudsak den andra halvan av tabellen. Hur bra är då Everton? Troligtvis hyfsat bra, men det känns knappast som att man kan hota ett revanschsuget Liverpool med bland andra Mohamed Salah, som redan gjort fem mål den här säsongen.

Tips: Liverpool ett nummer större

Tipset blir därför att Liverpool maler ner Everton och tar tre poäng i det här derbyt. De regerande mästarna ska helt enkelt vara bättre nio dagar av tio. Bäst odds finns hos Bet365 som ger 1.80 i odds för bortaseger.

Satsa