Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fa-cupen tillbaka I viasat

Äntligen är det någon som har tagit tag i det svenska sändningsfiasko som uppstått då ingen svensk kanal köpt rättigheterna för FA-cupen inför den här säsongen.
Manchester City – Leeds
Januari 01,1970
14.00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Givetvis och självklart var det Viasat som åter igen hörsammade sina tittares önskemål och kammade hem sändningsrättigheterna. Kanalen gör därmed en sändnings-comeback då de ägde rättigheterna så sent som säsongen 2010/2011. Dock innebär det nya avtalet vissa förändringar till det bättre jämfört med det förra. Numera ingår det även i rättigheterna att sända Ligacupen, The Championship och samtliga matcher med det engelska landslaget. Perfekta nyheter för alla som älskar engelsk fotboll mer än något annat med andra ord!

Att Viasat nu sänder FA-cupen känns naturligtvis extra härligt med tanke på att cupen nu närmar sig kvartsfinalerna och en rejäl ökning i intensitet. Att FA-cupen är populär råder det inga tvivel om och anledningarna till det är flera. En av dessa är naturligtvis dess historia i att bjuda på spektakulära matcher med lag från hela det engelska professionella ligasystemet. Dessutom har cupen en stor och välkänd tendens att bjuda på skrällar utav dess like. En match som på ett bra sätt illustrerar detta är naturligtvis Oldhams seger över Liverpool!

Om det blir ytterligare något oväntat resultat återstår att se. Chansen finns dock att det händer redan i eftermiddag då Manchester City tar emot Leeds. Bortalaget har redan slagit ut Tottenham och Mancini lär således inte vara alltför lugn.

_________________________________________________________________

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Manchester City – Leeds
Härkomst: Engelska FA-cupen
Spel: Man City håller nollan – nej
Odds: 1.90
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 14.00

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Man City håller nollan – nej

Satsa