Fa-cupen tillbaka I viasat

Äntligen är det någon som har tagit tag i det svenska sändningsfiasko som uppstått då ingen svensk kanal köpt rättigheterna för FA-cupen inför den här säsongen.
Manchester City – Leeds
Januari 01,1970
14.00

Givetvis och självklart var det Viasat som åter igen hörsammade sina tittares önskemål och kammade hem sändningsrättigheterna. Kanalen gör därmed en sändnings-comeback då de ägde rättigheterna så sent som säsongen 2010/2011. Dock innebär det nya avtalet vissa förändringar till det bättre jämfört med det förra. Numera ingår det även i rättigheterna att sända Ligacupen, The Championship och samtliga matcher med det engelska landslaget. Perfekta nyheter för alla som älskar engelsk fotboll mer än något annat med andra ord!

Att Viasat nu sänder FA-cupen känns naturligtvis extra härligt med tanke på att cupen nu närmar sig kvartsfinalerna och en rejäl ökning i intensitet. Att FA-cupen är populär råder det inga tvivel om och anledningarna till det är flera. En av dessa är naturligtvis dess historia i att bjuda på spektakulära matcher med lag från hela det engelska professionella ligasystemet. Dessutom har cupen en stor och välkänd tendens att bjuda på skrällar utav dess like. En match som på ett bra sätt illustrerar detta är naturligtvis Oldhams seger över Liverpool!

Om det blir ytterligare något oväntat resultat återstår att se. Chansen finns dock att det händer redan i eftermiddag då Manchester City tar emot Leeds. Bortalaget har redan slagit ut Tottenham och Mancini lär således inte vara alltför lugn.

_________________________________________________________________

Dagens speltips:

Sport: Fotboll
Match/Event: Manchester City – Leeds
Härkomst: Engelska FA-cupen
Spel: Man City håller nollan – nej
Odds: 1.90
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 14.00

Man City håller nollan – nej

Satsa