Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Färjestad–Brynäs odds (15/02/20) - Kan Brynäs kliva upp på slutspelsplats?

Efter segern mot HV71 har Brynäs nu bara en poäng upp till en slutspelsplats. Men, nu möter man Färjestad, som i och för sig förlorade första matchen efter uppehållet för Sweden Hockey Games.
Färjestad vs Brynäs SHL
Färjestad–Skellefteå
Februari 15,2020
20:00

Färjestad har gått lite fram och tillbaka sedan nyår, men ligger trots allt ändå kvar på en andraplats i tabellen, dock med en ganska bra bit upp till serieledarna Luleå. Samtidigt förlorade man också första matchen efter SHG mot formstarka Djurgården som vann hemma på Hovet med 5-4 på straffar.

Brynäs fick precis den start man ville ha efter uppehållet när man vann hemma mot HV71. Förvisso på straffar, men det blev i alla fall två välbehövliga poäng. Detta gör att Brynäs nu bara är en poäng efter Växjö, som i dagsläget är det lag som innehar den sista slutspelsplatsen.

Lite svårtippad match det här med tanke på att det finns vissa tveksamheter kring formen hos Färjestad. Dock ska sägas att det var knappt man förlorade mot SHL:s kanske formstarkaste lag i form av Djurgården. Samtidigt visade Brynäs bra form mot HV71 och dessutom jagar Gävlelaget som sagt en slutspelsplats. Men, Färjestad är ändå ett klart bättre lag än Brynäs och dessutom har FBK hemmaplan, där man är svårslagna. Tipset blir därför att Färjestad tar hem det här. Bäst odds finns hos 10Bet som ger 1.80 för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Färjestad–Brynäs

Liga/turnering: SHL

Tips: 1

Odds: 1.80 Spelsajt: 10Bet Spelstopp: Lördag 15 februari 20:00

Satsa