Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Färjestad–Örebro odds (01/02/20) - Ska Färjestad återta andraplatsen?

Fyra raka förluster innebär att Färjestad nu fallit till en fjärdeplats i tabellen och fått se sig omsprungna av både Örebro och Frölunda. Just Örebro tar man emot hemma i Löfbergs Arena på lördag i en match som lär bli tät och spännande.
Färjestad Örebro SHL
Färjestad–Örebro
Februari 01,2020
18:00

Trots att Färjestad ligger fyra kan man knappast säga att det är någon dålig säsong Karlstads stolthet gör. Framför allt med tanke på att det bara är två poäng upp till tvåan Örebro och då har Färjestad dessutom en match mindre spelad. Dock har det bara blivit två poäng på de senaste fyra matcherna, men då har det också varit uddamålsförlsuter i samtliga matcher.

Örebro är utan tvekan säsongens stora överraskning i SHL, för vem skulle väl ha trott att närkingarna skulle ligga tvåa i tabellen vid det här laget. Dock har det bara blivit en seger på de tre senaste matcherna, vilket vittnar om att formen kanske är aningen sviktande.

Även om Färjestad har fyra raka förluster så känns det knappast som att det är någon fara på taket, för FBK kunde lika gärna ha vunnit minst ett par av de senaste matcherna. Samtidigt är formen som sagt lite tveksam hos Örebro, som nog får rikta in sig på att försöka behålla kvartsfinalplatsen. Därför blir tipset att FBK vinner det här och tar tre välbehövliga poäng. Bäst odds finns hos Nordicbet som bjuder 1.97 för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Färjestad–Örebro

Liga/turnering: SHL

Tips: 1

Odds: 1.97 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Lördag 1 februari 18:00

Satsa