Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Färjestad–Skellefteå odds (14/02/20) - Kan Skellefteå nå en kvartsfinalplats?

Skellefteå kommer med största sannolikt att gå till slutspel då avståndet neråt är hyfsat betryggande. Men, helst av allt vill man förstås gå direkt till kvartsfinal utan att behöva ta omvägen via åttondelsfinal. Dock väntar nu en tuff bortamatch mot tabelltvåan Färjestad.
Färjestad–Skellefteå
Februari 14,2020
19:00

Färjestad finns som väntat med högt upp i tabellen och det känns som att det ska mycket till om Karlstadslaget ska missa att ta en av de sex kvartsfinalplatserna. Dock är det inte alltför många poäng ner till lagen under kvartsfinalstrecket, vilket innebär att kommer att behövas en hel del poäng till för att FBK ska hålla sig kvar på topp 6.

Skellefteå gör en helt okej säsong även om många nog hade väntat sig att laget skulle ligga något högre i tabellen. En orsak till att Skellefteå tappat placeringar är att man förlorat fem av de sex senaste matcherna. Men, fortfarande återstår drygt tio omgångar. Med andra ord finns det fortfarande en hel del tid till att slå sig in bland de lag som går direkt till kvartsfinal.

I sista matchen innan uppehållet för Sweden Hockey Games såg Färjestad starka ut när man slog Örebro hemma med 3-1. Detta gör också att det känns som att Skellefteå kommer att få det svårt i Löfbergs Arena. Därför blir tipset att FBK tar hem det här ganska enkelt. Bäst odds finns hos Betsafe som bjuder 1.83 för hemmaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Färjestad–Skellefteå

Liga/turnering: SHL

Tips: 1

Odds: 1.83 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Fredag 14 februari 19:00

Satsa