Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Färjestad vs Djurgården - Djurgården behöver poängen mest

Inför de avslutande omgångarna ligger såväl Färjestad som Djurgården på kvartsfinalplats. Dock är det en hård kamp om dessa och inget av lagen har helt säkrat en plats bland de sex bästa. För Djurgårdens del är poängbehovet något större då man bara har några få poäng ner till strecket.
Färjestad–Djurgården
Mars 07,2020
18:00

Färjestad har varit stabila mer eller mindre hela säsongen och det ska mycket till om FBK ska missa en av direktplatserna till kvartsfinal. De senaste veckorna har det dock gått lite tyngre. Bara fem poäng på de fyra senaste matcherna har gjort att Färjestad tappat andraplatsen till Skellefteå. Och det är viktigt att komma tvåa eftersom man då får möta något av lagen som vunnit åttondelen i kvartsfinal.

Efter den långa segersviten har Djurgården tillämpat principen att vinna varannan match. Senast blev det 5-4 mot Oskarshamn hemma och dessförinnan hela 1-7 borta mot HV71. Samtidigt har DIF bara fyra poäng ner till Frölunda som ligger sjua, så för att säkra en direktplats till kvartsfinal behövs en del poäng till.

Ingen självklar favorit i den här matchen med tanke på att lagen är ganska jämnstarka rent formmässigt. Dock är Färjestad alltid starka hemma i Löfbergs Arena och det känns också som att gärna vill åt andraplatsen bakom Luleå. Tipset blir därför att FBK vinner. Bäst odds finns hos Betsson som ger 2.00 för hemmaseger.

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Ferry City – Djurgården

League / Tournament: SHL

Tips: 1

Odds: 2.00 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Lördag 7 mars 18:00

Satsa