Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Färjestad vs HV71 - HV71 i störst poängbehov

Efter ett par tunga segrar är Färjestad på god väg att helt säkra en av de sex kvartsfinalplatserna. Värre är det för HV71 som lär få kämpa in i det sista om man ska undvika att gå omvägen via åttondelsfinal.
Färjestad–HV71
Mars 03,2020
19:00

I och med segern mot Rögle med 3-2 hemma i Löfbergs har nu Färjestad hela åtta poäng ner till Frölunda som ligger strax under kvartsfinalstrecket. Detta innebär att det kan räcka med ett par trepoängare till för att helt säkra en kvartsfinalplats. Dock vill nog FBK även komma högt upp i tabellen för att få enklare motstånd.

HV71 är formstarka och har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Med 7-1-segern hemma mot Djurgården visade man att man kommer att kämpa hårt för att ta en direktplats till kvartsfinal. Dock är det en hård kamp kring strecket. Både HV71 och Djurgården har 77 poäng, medan Frölunda strax under strecket ligger på 76 poäng.

Svårtippad match det här med tanke på att HV71 är formstarka och kämpar för en kvartsfinalplats. Dock får ändå FBK hållas som favoriter, även om HV71 vann med hela 8-4 när lagen möttes i Kinnarps Arena för en månad sedan. Framför allt med tanke på att Karlstadslaget är starka hemma i Löfbergs Arena. Samtidigt har HV71 varit tämligen svaga borta den senaste tiden. Tipset blir därför att Färjestad vinner den här matchen. Bäst odds finns hos Betsson som ger 2.16 för hemmaseger.

 

 

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Ferry City – HV71

League / Tournament: SHL

Tips: 1

Odds: 2.16 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Tisdag 3 mars 19:00

Satsa