Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Färjestad vs Linköping - Färjestad jagar andraplatsen

Färjestad är i praktiken redan klara för kvartsfinal då laget ligger trea i tabellen med tre omgångar kvar. Dock vill nog FBK gärna ta sig förbi Skellefteå som just nu ligger tvåa, eftersom en andraplats innebär lättare motstånd i kvartsfinal. Därför är det viktigt att det blir tre poäng mot Linköping i den näst sista omgången.
Färjestad–Linköping
Mars 10,2020
19:00

Efter två raka förluster mot Malmö respektive HV71 tog Färjestad en välbehövlig seger när man slog Leksand borta med 2-1, även om det krävdes övertid. Dock innebar poängförlusten att FBK nu har hela tre poäng upp till Skellefteå som ligger tvåa. Samtidigt finns det också lag som jagar bakom. Rögle ligger på samma poäng som Färjestad medan HV71 och Djurgården är två poäng bakom.

I och med 3-0-förlusten mot Örebro borta har Linköping i de avslutande omgångarna ingenting att spela för mer än äran. Både avståndet uppåt och nedåt är såpass långt att det redan nu står klart att LHC kommer att sluta på antingen plats 11 eller 12 i SHL den här säsongen.

Färjestad är storfavoriter i den här matchen eftersom Linköping inte har mer än äran att spela för. Bara seger för FBK är dock inte mycket att spela då, så därför säger vi att det blir över 1,5 mål i powerplay i matchen eftersom Färjestad är SHL:s näst bästa lag i powerplay med en 26-procentig utdelning i PP. Bäst odds finns hos Betsafe som ger 2.17 för minst två mål i PP.

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Ferry City – Linköping

League / Tournament: SHL

Tips: Över 1,5 mål i powerplay

Odds: 2.17 Spelsajt: Betsafe Spelstopp: Tisdag 10 mars 19:00

Satsa