Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

FC Barcelona–Real Betis odds (25/08/19 21:00) Säsongspremiär på Camp Nou

Barcelona chockades av Athletic Bilbao när man förlorade förra veckans premiärmatch i La Liga med 1-0 på bortaplan. Räkna med att Messi, Suarez, Griezmann och de andra lär vara rejält revanschsugna inför hemmapremiären på söndag kväll.
FC Barcelona–Real Betis
FC Barcelona vs Real Betis
August 25,2019
21:00

Att Barcelona skulle förlora mot Bilbao, förvisso på bortaplan, var det nog ingen som hade räknat med. Nu gäller det förstås att man vinner mot Betis för annars kan det lätt bli oro i det minst sagt stjärnspäckade laget.

Även Real Betis inledde La Liga-säsongen med en förlust och det mot Valladolid, som är ett lag som Betis normalt sett ska slå och som knappast bådar gott inför fortsättningen. Framför allt med tanke på att Betis är ett av de lag som är tippade att slåss om en plats i Europa League.

Barcelona är såklart storfavorit i den här matchen, fattas bara annat. Men, när lagen möttes senast på Camp Nou förra hösten vann faktiskt Betis med 4-3 i en match som svängde fram och tillbaka. Dock replikerade Barcelona och vann med 4-1 i Betis i våras. Och på något sätt känns det som ett sannolikt resultat även i den här matchen.

Därför blir tipset att Barcelona vinner mot Betis med minst två mål, det vill säga Barcelona startar med -1. Bäst odds finns hos Betsson som bjuder 1.72 gånger pengarna för den kombinationen.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: FC Barcelona–Real Betis

Liga/turnering: La Liga

Tips: 1, handikapp -1 Odds: 1.72 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Söndag 25 augusti 21:00

Satsa