Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

FC Barcelona vs Napoli - Seger räcker för FC Barcelona

Flera matcher i Champions League har ställts in på grund av coronaviruset. Dock inte returen i åttondelen mellan FC Barcelona och Napoli, men matchen kommer att spelas inför tomma läktare på Camp Nou. Samtidigt räcker det med seger för att hemmalaget ska ta sig vidare till kvartsfinal.
FC Barcelona–Napoli
Mars 18,2020
21:00

Första mötet mellan lagen på San Paolo slutade 1-1 efter att Antoine Griezmann kvitterat Napolis ledning drygt tio minuter in i andra halvlek. Detta gör att det nu räcker med seger för Barcelona för att ta sig vidare till kvartsfinal. Faktum är att Barcelona även tar sig vidare på 0-0 på grund av fler gjorda mål på bortaplan.

Napoli stod upp bra i första mötet hemma, även om det inte räckte hela vägen till seger. Nu måste dock Gattusos mannar göra mål på Camp Nou om CL-äventyret över huvud taget ska ha någon chans att leva vidare.

Barcelona är så klart storfavoriter att ta sig vidare från det här mötet. Allting annat vore en stor skräll. Det känns också som att det mycket väl kan bli fråga om utklassning från hemmalagets sida. Därför blir tipset att Barcelona leder redan efter första halvlek, då man nog är ganska sugna på att avgöra det här så tidigt som möjligt. Bäst odds finns hos Bethard som ger 2.00 för hemmaledning efter 45 minuter.

Dagens speltips:

Sports: Football

Match: FC Barcelona–Napoli

Liga/turnering: Champions League, åttondelsfinal

Tips: 1:a halvlek – 1

Odds: 2.00 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Onsdag 18 mars 21:00

Satsa