Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Finland vs Sverige odds (23/5/19 21:15)

Den tunga förlusten mot Ryssland i sista gruppspelsmatchen innebar att Sverige inte slutade bättre än trea i grupp B. Detta gör att man nu tvingas till spel mot ärkerivalen Finland i kvartsfinal, som såhär långt i VM har imponerat.
Finland-sweden
Finland vs Sverige odds
May 23,2019
21:15

Finland vann fem av sju matcher i gruppspelet och slutade tvåa i grupp B. Bland annat vann man den inledande matchen mot Kanada med 3-1. Dock förlorade man den avslutande gruppspelsmatchen mot Tyskland, vilket i och för sig inte betydde något i slutändan. En av de stora styrkorna hos det finländska laget är försvarsspelet. Såhär långt har man bara släppt in 11 mål. Bara Ryssland är bättre på den punkten.

Sverige går vidare 1.57 
Besök
+18 | Spela ansvarsfullt | stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Även om Tre Kronor tagit sig till kvartsfinal har man knappast imponerat såhär långt. Klar förlust mot såväl Tjeckien som Ryssland och mot både Schweiz och Lettland kom man undan med blotta förskräckelsen. Dock är Sverige det lag som gjort flest mål i hela VM, hela 41 stycken, vilket är nästan dubbelt så mycket som Finland.

Ska Tre Kronor vinna den här matchen krävs att man höjer sig åtminstone ett par nivåer. Framför allt eftersom Finland som sagt är bra i försvaret. På något sätt känns det dock som att det här inte riktigt är Sveriges VM och därför blir tipset att Finland klarar minst oavgjort efter ordinarie tid. Bäst odds hittar vi hos Betsson som bjuder 2.40 gånger pengarna för 1X.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Finland–Sverige

Liga/turnering: Ishockey-VM, kvartsfinal

Tips: 1X Odds: 2.40 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Torsdag 23 maj 20:15

Satsa