Mayweather vs Paul 20/02 - Obesegrad mästare mot YouTube-stjärna

Lördag den 20 februari 2021 är det dags för ännu ett märkligt möte mellan omaka boxare. 43-årige Floyd Mayweather kliver in i ringen igen efter en historisk match mot Conor McGregor 2017. Nu ska han möta 25-årige YouTubern Logan Paul i en boxningsmatch som tar plats i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, Nevada.
mayweather vs logan paul
Floyd Mayweather - Logan Paul
Februari 20,2021
Tid ej bestämd

Sändningar för Floyd Mayweather – Logan Paul kan streamas på Fanmio 20 februari 2021.

En boxningsmatch med live stream mellan en världsmästare med 50 vinster och 0 förluster och en YouTuber som har ett matchfacit på 0 vinster och 1 förlust.

Bolag med bra odds

  • Spela Här
  • Spela
  • Bonus
  • Betyg
  • Erbjudanden

Boxarnas form

Floyd Mayweather

Floyd ”Money” Mayweather, även känd som ”Pretty Boy”, har precis accepterat vad som kommer vara en av hans bäst betalda matcher. Mayweather som har ett net worth på en halv miljard dollar behöver knappast mer pengar, men saknar snarare att vara i rampljuset. Med 50 vinster, 27 KOs och 0 förluster är Mayweather en av världens bästa boxare genom tiderna. Han är bland världens snabbaste boxare och har en unik stil där han kör väldigt defensivt med välplanerad kontring.

Logan Paul

Logan ”The Maverick” Paul är en välkänd bloggare på YouTube med 56 miljoner följare på sociala medier. Han har endast gjort en tidigare match som var mot en annan känd YouTuber, Olajide William Olatunji, även känd som ”KSI” eller ”JJ” – en match som Logan Paul förlorade. I och med att han inte gjort fler matcher, finns det heller inga större siffror eller statistik på hur han ter sig i ringen. Sin utmaning mot Floyd Mayweather kan endast ses som ett PR-trick för sitt kändisskap.

Potential för roliga marknader

Att Mayweather vinner mot Logan Paul råder det nog inga större tvivel om. Men i en match som denna kan vi förvänta oss roliga marknader som t.ex. hur länge matchen varar, hur många slag Logan Paul får in, vem som blöder först och hur matchen avslutas. På marknader som dessa kan man vanligtvis hitta schyssta odds.

Tips: Floyd Mayweather vinner med knockout

Mayweather har spenderat mer tid i ringen än på toaletten, han hör helt enkelt hemma där. Trots sin höga ålder är han snabb och hetsig som en ungtupp. Floyd Mayweather kommer hålla matchen vid liv i några ronder fram tills han bestämmer sig att avsluta matchen med KO.

Satsa