Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Mayweather vs Paul 5 juni - Obesegrad mästare mot YouTube-stjärna

Måndag kl 04:00 den 7 juni 2021 är det dags för ännu ett märkligt möte mellan omaka boxare. 43-årige Floyd Mayweather kliver in i ringen igen efter en historisk match mot Conor McGregor 2017. Nu ska han möta 25-årige YouTubern Logan Paul i en boxningsmatch som tar plats i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, Nevada.
mayweather vs logan paul
Floyd Mayweather - Logan Paul
juni 07,2021
04:00

Bild: Getty Images

Sändningar för Floyd Mayweather – Logan Paul kan streamas på Fanmio 7 juni 2021.

 • Floyd Mayweather Vinnare : BETSSON Odds 1.05 BESÖK!
  +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller
 • Logan Paul Vinnare : BETSSON Odds 10.50 BESÖK!
  +18 | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Nyheter inför matchen

6 juni: Det är bara timmar kvar till matchen och båda boxarna är redo att mötas. Mayweather garanterar sina fans att han varit med i leken länge och vet vad han håller på med. Logan Paul å andra sidan är otroligt kaxig och hävdar att han kommer skaka om världen med att knocka Mayweather. Se Mayweather odds och speltips här.

6 maj: Under en presskonferens för matchen mellan Floyd Mayweather och Logan Paul hettade det till rejält. Den yngre Paul-brodern Jake Paul konfronterade Mayweather och stal hans keps under ett hett argument. Video på incidenten finns längre ner på denna sida.

23 april: Nytt datum satt: 7 juni kl 04:00 svensk tid.

15 mars 2021: Än en gång är matchen uppskjuten, inget nytt datum har sats.

1 mars 2021: Nytt datum: 21 mars är det nya datumet: Oddsen är forfarande detsamma: se nedan.

4 februari 2021: Det har nu bekräftats att matchen kommer att bli uppskjuten. Matchen, som arrangeras av Fanmio, har inte fått ett nytt datum. Fanmios vd Solomon Engel hoppas på att gå ut med nytt matchdatum inom kort.

1 februari 2021: Under en intervju på radiokanalen V-103 med 50 Cent utmanade rapparen Floyd Mayweather på en boxningsmatch för att göra upp om gammalt groll. 50 Cent, vars riktiga namn är Curtis Jackson, väger ca 90 kg, 22 kg mer än boxaren Floyd Mayweather. Mayweather har inte svarat på utmaningen ännu och det är oklart om en riktig match mot 50 Cent blir av i framtiden.

31 januari 2021: Enligt rykten från flera amerikanska källor är det nu oklart om matchen ens blir av. Logan Paul påpekar själv att matchen blir uppskjuten till ett senare datum. Andra källor hänvisar till ett lågt intresse inför matchen mellan Floyd Mayweather och Logan Paul, och att den därför ställs in. Inga officiella nyheter har ännu bekräftats.

Spelbolag med bra odds

En boxningsmatch med live stream mellan en världsmästare med 50 vinster och 0 förluster och en YouTuber som har ett matchfacit på 0 vinster och 1 förlust.

YouTube-stjärnans lillebror Jake Paul möter Ben Askren, den tidigare OS-brottaren i en uppvisningsmatch 18 april.

Boxarnas form

Floyd Mayweather

Floyd ”Money” Mayweather, även känd som ”Pretty Boy”, har precis accepterat vad som kommer vara en av hans bäst betalda matcher. Mayweather som har ett net worth på en halv miljard dollar behöver knappast mer pengar, men saknar snarare att vara i rampljuset. Med 50 vinster, 27 KOs och 0 förluster är Mayweather en av världens bästa boxare genom tiderna. Han är bland världens snabbaste boxare och har en unik stil där han kör väldigt defensivt med välplanerad kontring.

När odds på Mayweather kom ut när matchen först blev känd, hade han 1.01 i odds. Men sedan dess har Paul faktiskt visat sig ganska farlig. Detta har gjort att Mayweather odds nu ligger på 1.11 – bra odds fortfarande enligt oss.

Logan Paul

Logan ”The Maverick” Paul är en välkänd bloggare på YouTube med 56 miljoner följare på sociala medier. Han har endast gjort en tidigare match som var mot en annan känd YouTuber, Olajide William Olatunji, även känd som ”KSI” eller ”JJ” – en match som Logan Paul förlorade. I och med att han inte gjort fler matcher, finns det heller inga större siffror eller statistik på hur han ter sig i ringen. Sin utmaning mot Floyd Mayweather kan endast ses som ett PR-trick för sitt kändisskap.

SVENSKA NYHETER: Svenske boxarhoppet Otto Wallin ska in i ringen och möta den tuffe amerikanen Dominic Breazeale i en tungviktsmatch 20 februari.

Läs vårt speltips för Otto Wallin vs Dominic Breazeale här.

Potential för roliga marknader

Att Mayweather vinner mot Logan Paul råder det nog inga större tvivel om. Men i en match som denna kan vi förvänta oss roliga marknader som t.ex. hur länge matchen varar, hur många slag Logan Paul får in, vem som blöder först och hur matchen avslutas. På marknader som dessa kan man vanligtvis hitta schyssta boxning odds.

Speciella regler inför matchen

Matchen har fått en hel del märkliga regler till skillnad från många andra uppvisningsmatcher. Nedan ser du några av de skillnaderna som kommer att gälla för denna matchen, men som inte hör till i vanliga fall.

 • Ingen officiell vinnare kommer att utses
 • Inga poängdomare kommer att finnas
 • Det är tillåtet med knockouts
 • Ringdomaren bestämmer vid KO/TKO
 • Båda ska använda 340 grams handskar
 • Det blir åtta ronder á 3 minuter

Tips: Floyd Mayweather vinner med knockout

Mayweather har spenderat mer tid i ringen än på toaletten, han hör helt enkelt hemma där. Trots sin höga ålder är han snabb och hetsig som en ungtupp. Floyd Mayweather kommer hålla matchen vid liv i några ronder fram tills han bestämmer sig att avsluta matchen med KO. Nu kan du satsa på vinst för Mayweather på odds 1.11 hos Betsson!

Satsa