Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Formbesked av chicago

NHL-hockeyn har fått en ny rekordhållare då Chicago Blackhawks slagit rekordet för hur många poäng ett lag har tagit i serieinledningen. Rekordet kom efter matchen mot San José Sharks. Segern förkunnade då att Blackhawks tagit poäng i de samtliga sjutton matcherna.
Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets
Januari 01,1970
01.05

Det tidigare rekordet hade Anaheim, vilka säsongen 06-07 tog poäng i de sexton första matcherna. I och med segern mot Sharks ligger nu Chicago på förstaplats i serien med en total poängskörd på 31 poäng (14 segrar och tre oavgjorda). Frågan nu är givetvis om man kommer att kunna bibehålla sin goda form, samt undvika att ta sin formtopp för givet och underskatta sina motståndare?

Det sistnämnda kanske inte ligger så långt borta, åtminstone inte om man ska tolka en av Chicagos svenska spelare Viktor Ståhlberg (övriga är bland annat Johnny Oduya och Niklas Hjalmarsson) som menar att man knappt kommer ihåg hur man förlorar. Även om nämnda Ståhlberg gjorde uttalandet med viss ironi i rösten bör själva tankegångarna vara en liten varningsklocka. Oavsett kommande resultat har man i och med den här starten skaffat sig ett utmärkt utgångsläge inför resten av säsongen i Eastern Conference. Att kvalificera sig för Stanley Cup är givetvis ett prioriterat mål för Hawks och även om säsongen är oerhört lång inger starten gott självförtroende för fortsatta prestationer. Förhoppningsvis kan alla Chicagosupportrar längre fram i sommar blicka tillbaka på säsongsinledningen och konstatera att den gjorde skillnad!

Dagens speltips:

Sport: Ishockey
Match/Event: Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets
Härkomst: Amerikanska NHL
Spel: Chicago gör fler än 3.5 mål
Odds: 2.14
Spelsajt: Unibet.com
Spelstopp: 01.05

Chicago gör fler än 3.5 mål

Satsa