Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Formel 1 Turkiets GP 15/11 11:10 - Ricciardo tar en pallplats

Nu kan världsmästerskapet i Formel 1 avgöras. För tar Lewis Hamilton minst en tredjeplats har britten säkrat sin fjärde raka världsmästartitel. Samtidigt finns det flera andra intressanta förare att hålla koll på.
Formel 1 Turkiets GP
November 15,2020
11:10

Sänds på Viasat Motor och Viaplay. Start 11:10.

Lewis Hamilton har vunnit de tre senaste F1-loppen och är favorit även till att vinna Turkiets Grand Prix på Intercity Istanbul Park. Men, det finns åtminstone ett par förare som kan utmana britten.

Förarna att ha koll på

Lewis Hamilton

Har varit total överlägsen den här säsongen och har hittills vunnit 9 av 13 körda lopp. Samtidigt har han bara missat pallen två gånger. Hamnar britten på pallen i Istanbul har han också säkrat sin fjärde raka världsmästartitel och den sjunde totalt.

Valtteri Bottas

Har precis som förra året varit Hamiltons främste utmanare den här säsongen. Två segrar hittills under året och totalt tio pallplaceringar. Dock 85 poäng bakom Hamilton i sammandraget.

Daniel Ricciardo

Har under hösten hittat formen med två tredjeplatser i de tre senaste loppen. Ligger totalt fyra i sammandraget, en plats han nog gärna vill behålla.

Ricciardo kan skrälla

Lewis Hamilton och Valtteri Bottas är såklart storfavoriter till att ta de två främsta placeringarna i söndagens race. Där bakom är det dock betydligt mer öppet. På pappret ligger kanske holländaren Max Verstappen bäst till. Men, Daniel Ricciardo har som sagt också visat fin form med sina två tredjeplatser på Nürburgring och Imola.

Tips: Ricciardo tar en pallplats

Därför känns det också som att australiensaren kan göra ett bra lopp även i Istanbul. Så tipset blir helt enkelt att Daniel Ricciardo slutar topp 3 i Turkiets Grand Prix på söndag.
Bäst odds finns hos LeoVegas som ger 7.00 i odds för att Daniel Ricciardo slutar topp 3.

Satsa

Senaste speltips