Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotboll OS: Odds Nya Zeeland–Sverige

Sverige är redan klara för slutspel inför sista gruppspelsmatchen mot Nya Zeeland. Frågan är om det svenska laget även ska ta hem gruppsegern?
Vid 1.13 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 11.3kr
Nya Zeeland–Sverige
Juli 27,2021
10:00

Nya Zeeland–Sverige sänds på Kanal 5 och Discovery+. Avspark 10:00.

Lagens form

Nya Zeeland

Efter två raka förluster mot Australien och USA måste Nya Zeeland vinna mot Sverige för att ha någon chans att ta sig vidare till slutspel i OS. Laget kan dock inte sluta bättre än trea i gruppen, vilket innebär att man måste förlita sig till resultat i andra grupper för att kunna gå vidare som en av två treor. Chanserna till seger mot Sverige är dock små med tanke på att Nya Zeeland förlorade med 2-1 mot Australien och hela 6-1 mot USA.

Sverige

Sverige har inlett OS på ett alldeles lysande sätt med 3-0 mot USA i premiären och sedan 4-2 mot Australien. Sverige är tillsammans med Storbritannien det enda laget som efter två matcher står på sex poäng. Det känns som att den svenske förbundskaptenen Peter Gerhardsson kommer att vila en del spelare mot Nya Zeeland eftersom Sverige redan är klara för slutspel, samtidigt som en poäng räcker för att vinna gruppen.

Ser väldigt starka ut

Sverige lyser av självförtroende just nu och ska inte ha några som helst problem med att besegra Nya Zeeland och ta hem gruppsegern. Spel på svensk seger ger dock inte så mycket spelvärde. Men, om vi lägger till att Nya Zeeland gör ett mål får vi lite högre odds. Nya Zeeland gjorde mål mot både Australien och USA och kan nog få in en boll även mot Sverige.

Sverige tar tredje raka segern

Sverige ser väldigt starka ut just nu och tar hem sin tredje raka seger mot Nya Zeeland. Men, för att få spelvärde säger vi att Nya Zeeland också gör mål.
Bra odds finns hos Unibet som ger 2.95 i odds för svensk seger och båda lagen gör mål.

Satsa