Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotboll OS: Odds Sverige–Australien

Sverige fick en drömstart när man vann mot regerande världsmästarna USA med 3-0. Nu väntar Australien. Blir det ännu en svensk seger och därmed en säkrad kvartsfinalplats?
Vid 1.62 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 16.2kr
SOMMAR-OS-TOKYO-fotboll-vinnartips-damer
Sverige–Australien
Juli 24,2021
10:30

Sverige–Australien sänds på Kanal 5 och Discovery+. Avspark 10:30.

Matchdetaljer 
MatchSverige–Australien
När?Lördag 24 juli 10:30
Var?Saitama Stadium 2002, Saitama
Var visas matchen?Kanal 5 och Discovery +

Lagens form

Sverige

Efter 3-0-segern mot dubbla regerande världsmästarna USA i OS-premiären går det inte att säga annat än att det svenska laget verkligen toppat formen. Inte minst Stina Blackstenius, som stod för två av målen. Men, det var inte bara Blackstenius som spelade bra utan hela det svenska laget som gjorde en av de bästa matcherna ett svenskt damlandslag gjort någonsin. Sverige har tvekan seglat upp som en guldkandidat.

Australien

Även Australien fick en bra start på OS-turneringen när laget slog Nya Zeeland med 2-1 efter att ha tagit ledningen med 2-0 redan efter dryga halvtimmen. Även om det australiensiska laget inte tillhör världstoppen så ska det inte underskattas. Australien pressade Norge till straffar i åttondelen i VM 2019 och gick till kvartsfinal i OS 2016.

Säker seger för Sverige

Med tanke på att Sverige spelade ut världsstjärnorna i USA ska laget inte ha några större problem att vinna mot Australien. Man behöver knappast säga att Sverige är storfavoriter i den här matchen. Samtidigt lär det svenska laget komma in med ett enormt självförtroende till den här matchen. Seger innebär också att kvartsfinalplatsen är klar. Tittar man på oddsen är de inte särskilt höga på svensk seger, men det går ändå att få spelvärde.

Tips: Sverige vinner och är klara för kvartsfinal

Sverige ska vinna den här matchen, så är det bara. Och gör det svenska laget jobbet så blir det tre poäng. Tipset blir därför att Sverige vinner matchen och därmed också är klara för kvartsfinal.
Bra odds finns hos Betsson som ger 1.62 i odds för svensk seger.

Satsa