Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotboll OS Odds: Sverige - Australien - Semifinal

Det svenska damlandslaget tågar på och är nu klart för OS-semifinal mot Australien efter en vinst mot Japan. Sverige, som redan besegrat Australien under gruppspelet, har goda chanser att ta sig till OS finalen. Matchen äger rum 2 augusti i Yokohama Stadium, Tokyo. Se vårt speltips för Sverige mot Australien odds.
Vid 1.75 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17.5kr
SOMMAR-OS-TOKYO-fotboll-vinnartips-damer
Sverige - Australien
Augusti 02,2021
12:00

Sverige mot Australien sänds på Kanal 5 och Discovery + med start 12:00.

Matchdetaljer 
MatchSverige - Australien
När?Måndag 2 august, kl 12:00
Var?Yokohoma Stadium, Tokyo
Var visas matchen?Kanal 5 och Discovery +

Lagens form

Sverige

De svenska damerna dominerade gruppspelen och tog hem tre vinster. I kvartsfinalen mötte tuffare motstånd, men det blev tillslut en vinst med hjälp av tre skarpa mål från Stina Blackstenius, Kosovare Asllani och Magdalena Eriksson. Sveriges form har sett otroligt bra under OS och chanserna för en finalmatch ser just nu riktigt bra ut.

Australien

Australien hade en något tuffare tid i gruppspelet, men gick till slut vidare till kvartsfinalen som bästa trea i grupp G. Under kvartsfinalen fick vi se ett kämpigt möte mot Storbritannien. Matchen avgjordes tack vare Mary Fowler och Sam Kerr som lyckades kvitta till en 4-3 vinst. Just nu ser Australien inte så bra ut, och kommer med största sannolikhet ryka.

Sverige fortsätter segertåget

Vi kommer in i mötet mot Tony Gustavssons Australien med grym självkänsla och laganda. De svenska damerna måste bara se till att Australien inte kan spela förbi pressen och hålla högt tryck. Vi kommer med största sannolikhet se båda lagen göra mål, men Sverige kommer komma ut segrande.

Speltips: Sverige vinner

Både form och odds talar för att Sverige kommer vinna. Vi ser heller inget som talar för att Australien ska kunna besegra de svenska damerna.
Därför satsar vi på Sverige odds och vårt speltips blir att de vinner hos Unibet.

Satsa