Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotboll OS: Odds Sverige–Japan

Sverige har imponerat stort såhär långt och kommer också som klara favoriter till kvartsfinalen mot Japan. Frågan är om de svenska damerna kommer att ta sig lika lätt till semifinal?
Vid 1.62 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 16.2kr
SOMMAR-OS-TOKYO-fotboll-vinnartips-damer
Sverige–Japan
Juli 30,2021
12:00

Sverige–Japan sänds på Kanal 5 och Discovery+. Avspark 12:00.

Lagens form

Sverige

3-0 mot USA, 4-2 mot Australien och 2-0 mot Nya Zeeland. Sverige har i princip varit felfria såhär långt i OS och var också det enda laget som tog full pott i gruppspelet. Med nio mål är Sverige också det lag som gjort näst flest mål i turneringen såhär långt. Fortsätter de svenska damerna i den här stilen kan det mycket väl räcka hela vägen till guld.

Japan

Japan tog sig vidare som en av två grupptreor efter att ha tagit fyra poäng i gruppspelet. Dock har det japanska laget gjort väldigt lite mål, bara två stycken på tre matcher. Å andra sidan har man precis som Sverige endast släppt in två mål. Men, ska Japan över huvud taget ha någon chans mot ett svenskt lag i toppform krävs att laget höjer sig ett antal nivåer.

Sverige bör vinna enkelt

Förutom ett lag i toppform har Sverige en annan fördel och det är att förbundskapten Peter Gerhardsson lät vila stora delar av det ordinarie laget i sista gruppspelsmatchen mot Nya Zeeland. Nyckelspelare som Caroline SegerLina Hurtig och Kosovare Asllani kom alla in mot slutet av andra halvlek och kommer att komma fräscha till matchen mot Japan. Den svenska segern känns kanske inte kassaskåpssäker, men inte långt därifrån.

Tips: Sverige till semifinal

Kommer Sverige upp i samma standard som i gruppspelet ska det inte vara några större problem att vinna mot Japan. Tipset blir därför att Sverige vinner och går till semi.
Bra odds finns hos Unibet som ger 1.62 i odds för svensk seger.

Satsa