Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips och Odds Sommar-OS: Odds Fotboll damer

Damernas OS-turnering i fotboll ser ut att kan bli mycket spännande. Men, frågan är om det är något lag som kan rå på USA? Och hur långt kan Sverige nå?
Vid 3.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 35kr
SOMMAR-OS-TOKYO-fotboll-vinnartips-damer

Damernas fotbollsturnering i OS i Tokyo spelas mellan 21 juli och 6 augusti och sänds på Kanal 5, Kanal 9 och Discovery+.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

USA favoriter

OS-turneringen i fotboll för damer inleds med ett gruppspel med tre grupper om fyra lag i vardera grupp. De två bästa lagen i varje grupp samt de två bästa treorna går vidare till kvartsfinal.

Det mest anmärkningsvärda i den här turneringen är att de regerande olympiska mästarna Tyskland saknas, vilket gör att regerande världsmästarna USA är ganska klara favoriter till guldet. Men, det finns utmanare. Kanske framför allt i form av Holland som tog VM-silver 2019 och EM-guld 2017. Ett annat lag som kan bli farligt är Storbritannien och så förstås hemmanationen Japan, som har potential att överraska.

LandVinnare
USA3.50
Sverige4.25
Storbritannien5.25
Nederländerna6.50
Brasilien11.00

Bra chanser till svenskt avancemang

Sverige har fått en hyfsat bra lottning i den här OS-turneringen och återfinns i grupp G tillsammans med USA, Australien och Nya Zeeland. Gruppsegern kan bli svår att nå, men en andraplats är de svenska damerna favoriter till. Sverige tog som bekant brons i VM 2019 medan Australien i samma turnering fick respass i åttondelen och Nya Zeeland redan i gruppspelet. Eftersom det även går att gå vidare som trea är Sveriges chanser att nå slutspelet mycket bra, men att det ska räcka hela vägen till guld ska vi nog inte räkna med.

Tips: OS-guldet till USA

När Tyskland saknas är USA storfavoriter och ska egentligen inte ha några större problem att ta hem guldet. Därför blir tipset att USA helt enkelt vinner den här OS-turneringen. Bra odds finns hos Unibet som ger 3.50 för amerikanskt guld i damfotbollen.

Satsa