Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Danmark – Belgien - pokaljakten fortsätter

Det blev en minst sagt oväntad och tråkig inledning för Danmark under EM 2021 med både olycksfall och förlust. Belgarna å andra sidan har börjat starkt med en vinst. Men frågan är om danskarna har formen för att besegra Belgien. Matchen äger rum 17 juni i Telia Parken, Köpenhamn, Danmark. Se vårt speltips för Danmark mot Belgien odds.
Vid 4.30 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 43kr
danmark mot belgien odds
Danmark – Belgien
juni 17,2021
17:00

Danmark vs Belgien sänds på SVT och SVT Play. Avspark 17:00.

Lagens form

Danmark

Danmark hade en riktigt tuff start på fotbolls-EM när den danske stjärnan Christian Eriksen kollapsade och fick bäras ut på bår i matchen mot Finland. Joel Pohjanpalo mötte bollen med fart och nickade in Finlands för EM-mål någonsin. Eriksen kommer med största sannolikhet fortfarande återhämta sig. Vilket gör att Kasper Hjulmand får förlita sig på att Mathias Jensen ska kunna fylla skorna. Senast Danmark vann mot Belgien var under EM-kvalet 1995.

Belgien

Belgien gjorde en fantastisk match mot Ryssland och lyckades besegra dem med 3-0. Martinez hade dock inte med Kevin De Bruyne, vilket vi förväntar oss i matchen mot Danmark. Däremot kommer Timothy Castagne att missa matchen på grund av en skada från matchen mot ryssarna. Trots det har vi Lukaku i Belgiens landslag som är taggad att klättra i skytteligan med fler mål, något vi säkert får se i matchen mot Danmark.

Spelvärde

Danmarks landslag är inte i toppform just nu, å andra sidan är Belgien det. Jag tror att danskarna kommer att satsa på ett mer defensivt spel och satsa på kontringar. Men till slut tror jag inte att de kommer palla trycket från Belgien. Därför satsar jag på att Belgien vinner och att det blir under 2.5 mål. Odds för detta blir 4.30, vilket är väldigt bra och kan ge en härlig vinstsumma.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Speltips: Belgien vinner och under 2.5 mål

Belgien har vunnit de två senaste matcherna mot Danmark och allt talar för att de gör det denna gång också. Däremot blir det ingen större målfest, utan jag tror att matchen kommer sluta med maximalt två mål.
Därför satsar vi på Belgien odds och vårt speltips blir att de vinner hos Unibet.

Satsa