Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotbolls-EM: Nordiskt derby i Köpenhamn

Finland gör EM-debut mot Danmark på Parken i Köpenhamn. Men, frågan är om det finska laget har någon chans när det rödvita hemmalaget är i kanonform?
Vid 5.10 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 51kr
Fotbolls-EM-2021-Danmark-Finland
Danmark–Finland
juni 12,2021
18:00

Sänds på TV4 och C More. Avspark 18:00.

I kanonform

Danmark har under de senaste åren bara blivit bättre och bättre. Inför EM 2021 har det danska laget verkligen medvind och dessutom spelar man samtliga tre gruppspelsmatcher på hemmaplan. I VM-kvalet i våras vann man mot Israel, Moldavien och Österrike och hade sammanlagt 14-0 i målskillnad. Samtidigt har Danmark ett antal spelare på europeisk toppnivå, som lagkaptenen Simon Kjær i Milan, Martin Braithwaite i Real Madrid, Christian Eriksen i Inter och Yussuf Poulsen i RB Leipzig.

Gör mästerskapsdebut

Finland gör sitt första mästerskap någonsin, men att det finska laget ska ta sig vidare från gruppen är det ingen som förväntar sig. Det känns som att man får vara glada om det ens blir något poäng. Tittar man på truppen är den knappast den starkaste i EM, men man har i alla fall Norwich-anfallaren Teemu Pukki, som nog kan få danska, ryska och belgiska försvar att jobba lite extra.

Dansk målfest?

Hemmaplan betyder mycket och det känns som att Danmark som redan innan är bra kan komma att lyfta ett par nivåer extra tack vare att man spelar hemma på Parken. Bara seger för Danmark ger dock inte särskilt mycket spelvärde. Men, hos Unibet kan vi använda oss av Spelbyggaren för att kombinera dansk vinst med ett visst antal mål.

Tips: Enkel dansk seger med mycket mål

Därför säger vi att Danmark vinner och det blir över 3,5 mål, vilket inte känns helt otänkbart med tanke på att Danmark är i målform.
Tipset blir Danmark vinner och att det blir över 3,5 mål till oddset 5.10 hos Unibet.

Satsa