Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotbolls-EM: Tungviktsmöte mellan Frankrike och Tyskland

Regerande världsmästarna inleder EM med ett riktigt tungviktsmöte mot Tyskland i München. Det franska laget är minst sagt stjärnspäckat och frågan är om Tyskland kan hota Frankrike?
Vid 2.69 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 26.9kr
Fotbolls-EM-2021-frankrike-tyskland
Frankrike–Tyskland
juni 15,2021
21:00

Sänds på TV4 och C More. Avspark 21:00.

Offensiv i världsklass

Regerande världsmästarna Frankrike tillhör en av de absoluta favoriterna i det här europamästerskapet, vilket knappast är konstigt med tanke på den trupp man mönstrar. Antoine Griezmann, Kylian Mbappé, Olivier Giroud och Karim Benzema är en offensiv som saknar motstycke. Får Deschamps ordning på alla stjärnor är Frankrike oslagbara i EM 2021.

Svaga i VM-kvalet

Även om Tyskland förstås har mycket kvalitet i truppen känns det ändå inte som att Joachim Löw o co kommer att gå hela vägen den här gången. Framför allt imponerade laget inte i VM-kvalet i våras när man förlorade med 1-2 mot Nordmakedonien på hemmaplan. Tyskland kan få det svårt mot de allra bästa lagen i den här turneringen.

https://twitter.com/FrenchTeam/status/1403726478630690816

Frankrike favoriter

Senaste lagen möttes i Nations League hösten 2018 vann Frankrike med 2-1. Ett resultat som känns högst troligt även i den här matchen. Jag skulle inte bli förvånad om Frankrike vinner med två eller till och med tre mål. Förvisso har Tyskland hemmaplan, men det är knappast något som ska påverka de franska spelarna i någon större utsträckning. Samtidigt är det bra odds på fransk seger hos Pinnacle, 2.69, vilket känns ganska generöst med tanke på det lag som Frankrike besitter med alla superstjärnor.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Tips: Fransk seger

Frankrike känns riktigt, riktigt vassa och på förhand också de främsta guldfavoriterna. Tyskland känns däremot lite svårbedömda och därför blir tipset att Frankrike tar hem den här EM-premiären i München. Sedan är oddset på fransk seger också väldigt bra.
Tipset blir helt enkelt seger för Frankrike till 2.69 hos Pinnacle.

Satsa