Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Ett formstarkt Italien möter Schweiz

Italien spelade ut hela sitt register i EM-premiären mot Turkiet och är storfavoriter inför den andra matchen mot Schweiz. Men, frågan är om inte det schweiziska laget ändå kan rubba "gli azzurri"?
Vid 2.30 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 23kr
Italien–Schweiz
juni 16,2021
21:00

Sänds på SVT och SVT Play. Avspark 21:00.

Italien såg starka ut i gruppspelet men hade det lite svårare mot Österrike men gjorde tillräckligt för att gå till kvartsfinal och möta Belgien.

Starka i EM-premiären

Italien såg mycket starka ut i EM-premiären mot Turkiet i fredags. Framför allt gjorde både Ciro Immobile och Lorenzo Insigne mål och det var viktigt för nu är de båda igång, vilket kan lyfta hela det italienska laget. Sedan kan man förstås fråga sig hur bra värdemätare Turkiet egentligen är. Dock känns det knappast som attt Schweiz och Wales är särskilt mycket bättre. Nu kan Italien mycket väl segla mot nio poäng i gruppspelet.

Se upp för Embolo

Schweiz spelade 1-1 mot Wales i sin första gruppspelsmatch. Med andra ord ett helt och hållet väntat resultat. En spelare som såg väldigt bra ut var målskytten Breel Embolo, som kan komma att sätta veteranerna Giorgio Chiellini och Leonardo Bonucci i arbete. Dock lär knappast Embolo på egen hand kunna föra Schweiz till stordåd mot Italien.

Allt talar för Italien

Med tanke på det spel som Italien visade upp mot Turkiet talar i princip allt för ännu en italiensk seger. Immobile är igång, Insigne är igång och då ska det vara ytterligare tre italienska poäng. Dock är inte bara italiensk seger särskilt mycket att spela på. Men, Schweiz har ju Embolo och han eller någon annan schweizare ska nog kunna få in en boll i nät. Så säger nämligen den berömda magkänslan.

Odds från olika spelbolag

Senast uppdaterad: 01/08/2021, 13:24
Decimal
Fraktion
Amerikansk
1
X
2

 

Tips: Italien upp på sex poäng

Italiensk seger känns ganska givet. Samtidigt visade Schweiz stundtals upp ett bra spel mot Wales. Med Bet Builder hos Mr Green kan vi satsa på italiensk seger samtidigt som båda lagen gör mål, vilket gör en hel del spelvärde.
Tipset blir därför seger för Italien och båda lagen gör mål till 2.30 hos Mr Green.

Satsa