Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotbolls-EM: Sverige möter Spanien i EM-premiären

Sverige har tufft motstånd i EM-premiären då man möter Spanien på La Cartuja i Sevilla. En toppmatch krävs för svensk poäng. Frågan är om blågult har vad som krävs?
Vid 4.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 45kr
Fotbolls-EM-2021-Spanien--Sverige
Spanien–Sverige
juni 14,2021
21:00

Sänds på SVT 1 och SVT Play. Avspark 21:00.

Chans till svensk poäng

Spanien lär inte bli lätta att möta, framför allt inte i en öppningsmatch i ett EM-slutspel. Men, det finns en ändå hyfsat bra chans till svensk poäng. Senast lagen möttes var i oktober 2019 och då var Sverige bara någon minut från att vinna på Friends Arena, men Spanien lyckades kvittera till 1-1 på stopptid.

Krävs bra svensk defensiv

Samtidigt imponerade det spanska laget inte i VM-kvalet i slutet av mars. Bara 1-1 hemma mot Grekland och borta mot Georgien var det nära ytterligare poängtapp, men Olmo slog in 2-1 på stopptid. Om Sverige ska få med sig någon poäng från Sevilla kommer det framför allt krävas en stark defensiv. Att hålla nollan lär dock bli svårt.

Gerard Moreno stekhet

En spelare som Sverige kommer att få se upp är Gerard Moreno som gjorde mål i Europa League-finalen mot Manchester United får någon vecka sedan. Gerard är stekhet och jag tror att han gör mål mot Sverige också. Dock har Sverige gjort mål i sex matcher i rad och har också en het målskytt i Alexander Isak, som gjorde 17 mål i La Liga den gångna säsongen. Men, det känns inte lika givet att Isak gör mål, dock känns det som att blågult inte kommer mållösa av planen i Sevilla.

Tips: Gerard Moreno nätar, även Sverige

Kombinationen mål från båda lagen och Gerard Moreno gör bra spelvärde hos Mr Green. Med Bet Builder kan vi kombinera båda spelen och få ett odds på 4.50.
Tipset blir att båda lagen gör mål och Gerard Moreno som målgörare till 4.50 med Bet Builder hos Mr Green .

Satsa