Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

EM 2021: Ska Sverige ta första segern?

Sverige tog en poäng mot Spanien efter en stark defensiv insats. Mot Slovakien kommer det finnas betydligt fler tillfällen för offensivt spel. Dock gäller det att se upp med slovakerna.
Vid 3.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 30kr
Sverige–Slovakien
juni 18,2021
15:00

Sänds på SVT och SVT Play. Avspark 15:00.

Se upp för Isak

Sveriges landslag stod upp mycket bra mot Spanien i fotbolls-EM-premiären trots ett spanskt bollinnehav på 75 procent. Mot Slovakien väntar en helt annan match och blågult kommer framför allt att få spela sitt eget spel och inte bara jaga boll. Och det kan komma att bli mycket sevärt. Inte minst då Alexander Isak de gånger han fick hålla i bollen såg riktigt vass ut. Dessutom var han göra att själv göra mål och spela fram Marcus Berg till ett.

Skrällde mot Polen

Slovakien stod för en hyfsat stor skräll när man slog Polen med 2-1 i sin EM-premiär. Dock var Polen knappast på topp och såg stundtals ganska bleka ut. Men, tre poäng är alltid tre poäng och Slovakien lär komma med ett enormt självförtroende till matchen mot Sverige. Samtidigt behöver nog lagkaptenen Marek Hamsik kliva fram och visa vägen om slovakerna ska ha någon chans.

Grupp E odds

Sverige kan spela sönder Slovakien

Ställer man Sverige och Slovakien bredvid varandra är Sverige bättre på de flesta positioner och över 90 minuter kommer det att ge utslag. Efter matchen mot Spanien lär blågult också vara väldigt sugna på att spela anfallsfotboll. Framför allt kommer Alexander Isak att få mycket mer utrymme än han fick mot Spanien och verkligen ställa det slovakiska försvaret på prov. Svensk ledningen redan i halvtid känns inte alls omöjligt, en ledning som Sverige sedan inte lär släppa.

Tips: Svensk ledning i halvtid ger tre poäng

Svensk ledning i halvtid och svensk seger efter fulltid ger också bättre odds än bara spel på svensk seger. Med Alexander Isak i laget ska vi inte utesluta en svensk målfest.
Tipset blir därför att Sverige vinner både i halvtid och efter fulltid till oddset 3.00 hos Nordicbet.

Satsa