Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotbolls-EM: Öppningsmatch mellan Turkiet och Italien

Öppningsmatch i EM på Olimpico i Rom. Italien är förstås favoriter, men Turkiet ska inte underskattas då laget är i form. Frågan är om det räcker till turkisk poäng?
Vid 3.80 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 38kr
Footballs-EM

Sänds på TV4 och C More. Avspark 21:00.

Visade bra form i VM-kvalet

Turkiet är ett av en handfull lag som har chansen att överraska i det här EM-slutspelet. Laget visade kanonform i VM-kvalet i våras när man både vann hemma mot Holland med 4-2 och borta mot Norge med 3-0. Lite av stommen i laget är Lille-trion Zeki Celik, Yusuf Yazici och Burak Yilmaz, som nyligen blev franska mästare. Yilmaz gjorde 16 mål på 28 matcher i Ligue 1 och kan bli ett farligt vapen framåt för Turkiet.

Svår att veta var Italien står

Italien visade också fin form i VM-kvalet med tre raka segrar mot Nordirland, Litauen och Bulgarien. Samtidigt vet vi att ”gli azzurri” är lite av ett varannanmästerskapslag. Det kan antingen bli final eller utslagning i gruppspelet. Den här italienska upplagan känns dock inte sådär jättestark och det mycket hänger på att Lazios skyttekung Ciro Immobile får till det.

Skrälläge?

En öppningsmatch i ett mästerskap är alltid lite oviss. Jag tror nog att många kan komma att bli förvånade på fredag kväll för Turkiet är ett bra lag med hög potential om de får till det. Italien kan ibland ha lite svårt att komma igång i de första matcherna därför känns ett kryss ganska rimligt. Samtidigt är det också bra odds på ett oavgjort resultat på Olimpico.

Tips: Turkiet tar poäng

Seger för Italien ger inte mycket spelvärde och med tanke på att Turkiet har visat form så finns det goda chanser för turkisk poäng. Bra odds hittar vi hos Betsson, som ger 3.80 för ett kryss.
Tipset blir helt enkelt oavgjort till 3.80 hos Betsson .

Satsa