Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Fotbollslandslaget: Zlatan-special 25/3 9:00 - Mål i comebacken

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i svenska landslaget. Men, hur kommer det att gå? Blir det mål i comebacken? Vilket nummer kommer han att ha på ryggen? Och framför allt, kommer Zlatan att finnas med i EM i sommar?
zlatan
Zlatan-special
Mars 25,2021
9:00

Photocredits: Getty Images

Comebacken alla väntat på

Efter succén i Serie A den här säsongen var det väl egentligen bara en tidsfråga innan Zlatan Ibrahimovic skulle vara tillbaka i landslaget. När förbundskapten Janne Andersson presenterade sin trupp inför VM-kvalmatcherna mot Georgien och Kosovo fanns Zlatan som väntat med.

Zlatan i EM-truppen?

Med tanke på att Zlatan finns med i truppen inför kommande VM-kval är det förstås också en tydlig indikation på att han kommer att finnas med i sommarens EM-trupp, så länge han är frisk och kry. Zlatan skulle knappast tacka ja till ett VM-kval om han inte också skulle ingå i en EM-trupp.

Tips: JA

Zlatan med i Sveriges EM-trupp – JA 1.18 Unibet

Zlatan startar mot Georgien

Zlatan har inte spelat i landslaget på nästan fem år och att han går rakt in i startelvan känns inte så troligt. Framför allt inte när det finns flera andra starka anfallsspelare som Alexander Isak och Marcus Berg. Även Dejan Kulusevski kan spela i anfallet. Men, ett inhopp lär det bli för Zlatans del.

Tips: NEJ

Zlatan Ibrahimovic startar mot Georgien – JA 2.25 Betsson

 

Zlatan spelar i annan tröja än nummer 10 i comebacken?

När Zlatan slutade i landslaget 2016 togs tröja nummer 1o över av Emil Forsberg och den lär Leipzig-spelaren få behålla, i alla fall i det kommande EM-kvalet. Zlatan får hålla till godo med något annat nummer, varför inte 21 som han bar under VM i Japan och Sydkorea år 2002.

Tips: JA

Zlatan har annat nummer än 10 i comebacken – JA 3.00 Betsson

Zlatan gör mål i EM-premiären?

Med Zlatan är som bekant inget omöjligt. Varför skulle han inte kunna göra mål i EM-premiären mot Spanien 14 juni? En supertaggad Zlatan lär göra det mesta för att näta på San Mamés i Bilbao.

Tips: JA

Zlatan gör mål i EM-premiären – JA 3.50 Betsson

Mål i comebacken

Även om han inte kommer att spela från start så lär Zlatan få minst en halvtimme mot Georgien. Mot ett sådant lag kommer han också att få tillfälle att spela ut hela sitt register och då känns också som att lär bli minst ett mål.
Bäst odds finns hos Betsson som ger 3.00 i odds för att Zlatan gör mål i sin landslagscomeback.

Satsa