Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Frankrike – USA odds (28/6/19 20:00) - Tungviktsmöte i kvartsfinal

Redan när spelprogrammet blev färdigt efter lottningen stod det klart att värdnationen Frankrike och de regerande världsmästarna USA skulle kunna mötas redan i kvartsfinal, vilket nu är precis vad som kommer att ske på Parc des Princes i Paris.
France vs USA
Frankrike vs USA
June 28,2019
20:00

Frankrike tog sig vidare från gruppspelet utan några större problem, även om båda segermålen mot Norge respektive Nigeria kom på straff. I åttondelsfinalen mot Brasilien blev det onödigt spännande när brasilianskorna tvingade fram en förlängning, som dock Frankrike vann efter att Henry avgjort ett par minuter in i andra förlängningshalvleken.

USA är kanske det lag av alla som övertygat mest. I gruppspelet höll man nollan i samtliga matcher, men mot Spanien i åttondelen krävdes det två straffar för att det amerikanska laget skulle vinna. Frankrike kommer tveklöst att bli lagets tuffaste uppgift hittills.

Det här skulle lika gärna varit en final med tanke på att Frankrike och USA var de lagen som var favorittippade inför turneringen. Litet frågetecken dock för formen hos bägge lagen med tanke på att ingen av dem imponerade i åttondelen. Dock känns det ändå som att USA kommer att ta sig vidare på något sätt. Om det blir efter ordinarie tid eller förlängning återstår att se. Därför blir tipset att USA kvalificerar sig för semfinal. Bäst odds hittar vi hos Bethard som bjuder 1.60 gånger pengarna för det resultatet.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Frankrike–USA

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer, kvartsfinal

Tips: USA att kvalificera sig Odds: 1.60 Spelsajt: Bethard Spelstopp: Fredag 28 juni 20:00

Satsa