Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Frankrike vs Sydkorea odds (7/6/19 22:00)

Fotbolls-VM för damer inleds med matchen mellan värdnationen Frankrike och Sydkorea på Parc des Princes i Paris. För hemmahoppet är det en tämligen enkel premiär och det franska laget ska heller inte ha några större problem med att ta tre poäng. Frankrike har inför VM-turneringen tillsammans med USA seglat upp som något av favoriter. Detta är inte så konstigt med tanke på att man sedan september förra året vunnit 11 av 12 matcher. I de två sista matcherna innan VM slog man Thailand med 3-0 och Kina med 2-1, två nationer som också finns med i årets VM.
Frankrike–Sydkorea
Frankrike vs Sydkorea
June 07,2019
22:00

I förra VM i Kanada 2015 tog sig Sydkorea till åttondelsfinal och mycket talar för att det ungefär är där man kommer att hamna även i den här turneringen. Inför VM har man dock inte presterat särskilt bra. 2-3 och 1-1 mot Island och i förra veckan förlorade man som bekant mot Sverige med 1-0.

Att Frankrike är storfavoriter i den här matchen behöver man knappast understryka. Allt annat än tre franska poäng är en stor skräll. Med tanke på att det franska laget imför VM har gjort en hel del mål i sina matcher känns som att det kan bli en hel del här också. Därför blir tipset att Frankrike gör över 2,5 mål i den här matchen. Bäst odds hittar vi hos Betsson som bjuder 1.73 gånger pengarna för den utgången.

Dagens speltips:

Sport: Fotboll

Match: Frankrike–Sydkorea

Liga/turnering: Fotbolls-VM damer

Tips: Hemmalaget över 2,5 mål Odds: 1.73 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Fredag 7 juni 21:00

Satsa