Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Franska öppna 2021: Vinnartips - Lång final

Dags för Franska öppna där gruskungen Rafael Nadal som vanligt är storfavorit. Men, finns det någon som kan utmana spanjoren? Kanske Djokovic, kanske Thiem eller varför inte Zverev?
Vid 1.85 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 18.5kr
Franska öppet

 Franska Öppna 2021 sänds på Discovery+ samt i Eurosport 1 och 2.

2021 års Franska öppna avgörs 31 maj-13 juni. Storfavorit är spanjoren Rafael Nadal som sedan 2005 vunnit samtliga Franska öppna utom tre.

Favoriten

Rafael Nadal

Första gången Rafael Nadal vann Franska öppna hade han precis fyllt 19 år. Om ett par veckor fyller han 35, men är fortfarande tennisvärldens obestridlige gruskung, vilket han också visat under våren. I helgen vann han Italian Open efter finalseger mot Novak Djokovic och i april vann han även Barcelona Open. Och på gruset i Paris brukar han vara näst intill övermänsklig. Förra året förlorade han inte ett enda set i hela turneringen. I semifinalen förlorade han dock lite överraskande mot Novak Djokovic med 3-1 i set.

Utmanarna

Novak Djokovic

Nadals främste utmanare är världsettan Novak Djokovic, men serben är ingen grusspelare. Trots sin långa karriär har han bara en seger på Roland Garros, nämligen 2016 då Nadal tvingades bryta turneringen på grund av skada. Djokovic har dock spelat bra i några grusturneringar under våren och lyckades vinna mot spanjoren i semifinalen när han vann med 3-1 i set.

Dominic Thiem

Österrikaren Dominic Thiem blev i höstas den första 90-talisten på herrsidan i tennis att vinna en Grand Slam och har spelat bra i Franska öppna de senaste åren. Final både 2018 och 2019 och semifinal 2016 och 2017. Har dock inte övertygat under våren. Bästa placering en semifinalplats i Madrid Open för några veckor sedan.

Alexander Zverev

Tysken Alexander Zverev är lite av en joker i årets Franska öppna. Vann ATP-turneringen i Madrid för ett par veckor sedan och kan med lite tur i lottningen gå långt. Zverev var inte långt från final i turneringen, då han förlorade en stenhård femsetare mot greken Stefano Tsitsipas i semifinalen.

Spelbolag med bra odds

Tips: Blir en lång match

Både Djokovic och Tsitsipas har vuxit under turneringens gång och det känns som att det kan bli en riktigt lång match. Tipset blir därför att det blir över 37.5 games.
Bäst odds finns hos Unibet som ger 1.85 i odds för att det blir över 37.5 game.

Satsa

Senaste speltips