Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Frölunda–Färjestad 12/11 19:00 - Frölunda vinner tät match

Frölunda fortsätter att ligga etta i SHL, men som bekant kan det svänga snabbt. På torsdagskvällen ställs serieledarna mot Färjestad, som kämpar för att ta sig in på topp 6.
Frölunda–Färjestad
November 12,2020
19:00

Sänds på C More. Nedsläpp 19:00.

Frölunda fortsätter att rada upp trepoängare medan Färjestad inte riktigt hittat den där formen vi är vana vid.

Lagens form

Frölunda

2-0 borta i toppmötet mot Luleå igår gör att Frölunda behåller serieledningen med en poäng ner till tvåan Rögle. Dock ska vi komma ihåg att Rögle har två matcher mindre spelade och hade sannolikt legat etta om alla lag spelat lika många matcher. Men, vad spelar det för roll när Frölunda fortsätter att håva in på poäng i form av fyra segrar på de tre senaste matcherna.

Färjestad

Sjundeplats i tabellen hade för nästan vilket annat lag som helst varit fullt godkänt. Men, i Färjestads fall är det knappt det med tanke på att laget sedan nästan urminnes tider i stort sett alltid återfunnits på topp 5 i SHL. Ser man till de senaste matcherna är det vinster och förluster om vartannat. Men, på de två senaste matcherna har det blivit fem poäng av sex möjliga.

Se upp för Färjestad

Frölunda är förvisso favoriter i den här matchen. Men, Färjestad ska inte underskattas. Det känns lite som att vi bara går och väntar på att det ska lossna för de lila. Dessutom, senast lagen möttes i Karlstad för några veckor sedan vann FBK med 3-0.

Frölunda vinner tät match

Även om det lär bli jämnt så känns det ändå som att Frölunda kommer reda ut det hela. Dock lär det nog inte bli så många mål. Senast mot Luleå blev det bara två mål för Frölunda. Tipset blir därför att Frölunda vinner samtidigt som det blir under 4,5 mål, inklusive övertid.
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 4.80 i odds för Frölundaseger och under 4,5 mål.

Satsa