Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Frölunda–Färjestad odds (18/01/20)

Frölunda har haft en tung inledning på det nya året, vilket gjort att man tappat mark till serieledarna Luleå och tvåan Färjestad, som gästar Scandinavium på lördag eftermiddag och som dessutom är i riktigt bra form.
Frölunda–Färjestad
Frölunda–Färjestad
Januari 18,2020
15:15

Tre raka förluster sedan nyår är långt ifrån godkänt när vi pratar om Frölunda. Dock ska sägas att det har varit mot ganska tufft motstånd i form av Rögle, Skellefteå och Örebro som samtliga ligger topp 6 i tabellen. Men, Frölunda är alltså nu nere på fjärde plats och har faktiskt bra fyra poäng ner till HV71, som ligger sjua. Så ska Frölunda behålla en kvartsfinalplats krävs det nog att laget börjar vinna.

3-1, 5-1 och 5-1 är Färjestads facit i de tre senaste matcherna, vilket vittnar om att SHL-tvåan är i mer eller mindre toppform. Något som verkligen imponerar hos FBK är målskyttet. Laget har nämligen gjort hela 111 mål under hittills under säsongen, vilket innebär ett snitt på närmare 3,5 mål per match.

Med tanke på hur lagen presterat i de senaste matcherna känns det som att det är ett litet övertag för Färjestad i den här matchen. Samtidigt känns det som att det kommer att bli en tuff drabbning i Scandinavium där det lär bli kamp ändå till slutsignalen. Dock känns det som att Färjestad är aningen starkare i dagsläget, så därför blir också tipset att gästerna tar hem det här. Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 2.80 för bortaseger.

Dagens speltips:

Sport: Ishockey

Match: Frölunda–Färjestad

Liga/turnering: SHL

Tips: 2

Odds: 2.80 Spelsajt: Nordicbet Spelstopp: Lördag 18 januari 15:15

Satsa