Frölunda mot fjärde raka 21-10-13

För dryga månaden sedan såg det relativt dystert ut i Frölundas omklädningsrum. Laget verkade inte få spelet att fungera och poängen uteblev gång efter annan. Elaka röster började visa ord som ”kris” och ”fiasko” trots att serien då bara var några omgångar gången.
Frölunda – Örebro
oktober 21,2013
19:00

Någonstans mitt i allt hittade dock Frölunda och tränare Klas Östman rätt och laget började plötsligt, som från ovan, prestera effektiv och bra hockey. Nu med facit hand är trenden tydlig. Frölunda har fem segrar på de sex senaste matcherna, varav tre av dessa nu har inbringats på rad.

Det är således med siktet inställt på att ta sin fjärde raka seger som Frölunda ska ta sig an Örebro som kommer på besök. Ett Örebro som kommer med ett rejält stukat självförtroende sedan de förlorat tre raka matcher, samtidigt som de släppt in 13 mål!

Med denna tydliga statistik i ryggen är det med tillförlit som jag kliver in på den raka ettan för Frölundaseger till 1,70 hos Betsson.

Det som också talar för en bra prestation från Frölunda här är att man bör vara rejält revanschsugna sedan Örebro vunnit det första mötet i serien. Till kvällens uppgift har man också ett skadefritt lag och kan således matcha starkast möjliga femmor. Goda förutsättningar skapar dessutom goda möjligheter för Frölunds poängkung än så länge – Andreas Johnson, att fortsätta sin målskörd!

Matchen startar kl.19.00.

Speltipset

 • Sport: Ishockey
  Härkomst: SHL
  Match/Event: Frölunda – Örebro
  Spel: Hemmalaget vinner
  Odds: 1,70
  Insats: 7/10 units
  Spelsajt: Betsson.com
  Spelstopp: 19.00

Resultat: Förlust! 2-2 ordinarie tid, Frölunda – Örebro

Satsa