Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

SHL: Frölunda–Oskarshamn 19/11 19:00 - Oskarshamn klarar minst oavgjort

Frölunda åkte på en tung förlust mot Leksand senast, men behåller ändå serieledningen. Men, nu väntar Oskarshamn som mer och mer börjar ser ut som ett topplag i SHL.
Frölunda–Oskarshamn
November 19,2020
19:00

Sänds på C More. Nedsläpp 19:00.

Frölundas segersvit bröts mot Leksand medan Oskarshamn haft lite blandade resultat på senaste tiden.

Lagens form

Frölunda

0-4 mot Leksand var något av en chock för Frölunda, som dock fortfarande är etta i tabellen. Men, då ska man komma ihåg att tvåan Rögle, tre poäng efter, har hela tre matcher mindre spelade. Så frågan är om Frölunda egentligen är så bra som tabellen visar. Innan matchen mot Leksand hade man dock fyra raka segrar.

Oskarshamn

Oskarshamn har liksom smugit sig fram till toppen under hösten och nu är man uppe på fjärde plats. Förvisso har man tio poäng upp till Frölunda, men Oskarshamn har precis som tvåan Rögle tre matcher mindre spelade än serieledarna. Dessutom vann Oskarshamn senaste matchen mot Frölunda för tre veckor sedan med 3-2 på hemmaplan.

Kan bli jämnt

På pappret är Frölunda kanske favoriter, men det känns som att det här kan bli en mycket jämn match. Framför allt om Frölunda inte presterar bättre än vad man gjorde i förlustmatchen mot Leksand. Dessutom trivs Oskarshamn på bortaplan, då man vunnit tre av fem matcher på bortais den här säsongen.

Tips: Oskarshamn klarar minst oavgjort

Oskarshamn vann som sagt senaste mötet lagen emellan och det känns som att smålänningarna kommer bjuda tufft motstånd även i Scandinavium. Därför satsar vi i den här matchen på ett "Pre-pack" hos Mr Green med oavgjort eller bortaseger samt över 5,5 mål under ordinarie tid.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 5.25 i odds för kombotipset X2 och över 5,5 mål under ordinarie tid.

Satsa