Frölunda vs Djurgården - Frölunda jagar tre poäng

Hur mycket betydelse den här matchen kommer att ha vet vi först efter att näst sista omgången har spelats. Antingen så är Djurgården redan klara för kvartsfinal eller så kommer det att bli en helt avgörande match om den sista kvartsfinalplatsen. Oavsett vad lär Frölunda vara rejält sugna på att slå DIF hemma i Scandinavium.
Frölunda–Djurgården
March 12,2020
19:00

Frölunda såg länge ut som självskrivna på en av de sex direktplatserna till kvartsfinal. Men, bara två vinster på de senaste åtta matcherna har gjort att laget nu halkat ner under kvartsfinalstrecket. Ska Frölunda ha någon chans att gå direkt till kvartsfinal krävs inte bara seger mot Djurgården i sista omgången. Det krävs också att DIF tappar poäng mot Rögle i näst sista omgången.

Djurgården kan inför den sista omgången redan vara klara för kvartsfinal beroende på hur det går i matchen mot Rögle och hur det går för Frölunda borta mot Malmö. Samtidigt är DIF ett lag som är i bra form med tre segrar på de fyra senaste matcherna.

Svårtippad match det här, framför allt eftersom Frölunda varit ganska ojämna på sista tiden och friskt blandat vinster och förluster. Dock känns det som att man kommer att ta sig samman i den sista omgången och faktiskt vinna mot Djurgården. Och det oavsett tabelläget. Därför blir tipset att Frölunda vinner den här matchen. Bäst odds finns hos Betsson som ger 1.87 för hemmaseger.

Today’s game tips:

Sports: Ice Hockey

Match: Frölunda – Djurgården

League / Tournament: SHL

Tips: 1

Odds: 1.87 Spelsajt: Betsson Spelstopp: Torsdag 12 mars 19:00

Satsa