Går segerspelet på rögle in? 14-10-13

Hockeyallsvenskan lever och sparkar i allra högsta grad och ikväll vankas ytterligare två matcher. Den ena av dessa två, Rögle mot Björklöven är också det som dagens bästa spel kretsar kring.
Rögle – Björklöven
oktober 14,2013
19:00

Spelet är ett rakt segerspel på Rögle till det fina oddset 1,60 hos Nordicbet. Att segeroddset känns högst motiverat beror på flera faktorer, men framför allt en grundläggande – Rögle är ett bättre hockeylag vid närmare granskning!

Den här säsongen har Rögle verkligen blandat korten rejält och framför allt under de senaste veckorna. Man vinner och förlorar om vartannat och tycks ha uppenbarliga svårigheter att ta poäng i två matcher i rad. Denna variation i poängskörden har lett till att Rögle nu ramlat ner till 12:e plats i serien. Totalt har man skrapat ihop tre segrar och sju förluster och denna bedrövlighet överträffas inte av många. Dock är Björklöven ett av dessa lag!

Till kvällens match har Björklöven tre raka förluster och totalt sex förluster på de sju senaste matcherna! Enligt rapporter från de senaste matcherna har man spelat bättre och bättre, framför allt i den senaste matchen.

Detta till trots, sätter jag större tilltro till att Rögle fortsätter att imponera på hemmaplan. De tre segrarna i serien har nämligen kommit på just hemmaplan. Målskillnaden där är smått imponerande 10 – 4!

Matchen sänds på Viasat hockey och startar kl.19.00.

Speltipset

 • Sport: Ishockey
  Härkomst: Hockeyallsvenskane
  Match/Event: Rögle – Björklöven
  Spel: Hemmalaget vinner matchen
  Odds: 1,60
  Insats: 6/10 units
  Spelsajt: Nordicbet.com
  Spelstopp: 19.00

Resultat: VINST! Rögle – Björklöven, 5-3

Satsa