Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Gigantmötet united – chelsea

Idag kl.17.30 ska FA-cupen förhoppningsvis få ett nytt lag till den stundande semifinalen. Manchester tar emot Londonlaget Chelsea på Old Trafford. Båda lagen kommer till den här matchen från en smått fatal upplevelse i det Europeiska cupspelet. Manchester United förlorade mot Real Madrid efter en mycket spännande och underhållande match. Chelsea blev fullständigt avväpnade av rumänska Steaua Bukarest och fick åka hem med självförtroendet rejält skjutet i sank.
FA-cupen kvartsfinal
Januari 01,1970
17.30

Historiskt sett har United och Chelsea många gånger bjudit på stor underhållning, vackra mål, röda kort och heta känslor. De heta känslorna har inte alltid förvisats enbart till spelarna på planen. Även lagens managers, Ferguson och Benitez har genom åren visat känslor som många gånger varit annat än lugna. Bland annat har Benitez tidigare anklagat Ferguson och hela United för att manipulera FA och den inhemska domarkåren. Ferguson har i sin tur offentligt antytt att Benitez varit förvirrad och för att vara en arg människa. Det finns med andra ord en rejäl portion prestige kring dagens match och det är garanterat ingen av parterna som vill vika ner sig.

United förväntas spela med en offensiv bestående av bland annat Rooney, Van Persie och Kagawa. Chelsea kommer med största säkerhet att göra några markanta förändringar från matchen senast. Bland annat beräknas Ba göra comeback in i startelvan.

Dagens speltips:

Motivering: Dagens bästa spelvärde ligger i den ovanstående matchen. Historiskt sett brukar dessa matcher innehålla många mål. Att båda lagen gör mål känns spelvärt.
Sport: Fotboll
Match/Event: FA-cupen kvartsfinal
Härkomst: England
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.59
Spelsajt: Betsafe.com
Spelstopp: 17.30

Båda lagen gör mål

Satsa