Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Speltips Häcken–Djurgården 28/10 19:00

Efter två raka oavgjorda känns guldet alltmer avlägset för Häcken och nu är även europaplatsen i fara. På onsdag ställs man dessutom mot Djurgården som visat riktiga mästartakter i de två senaste matcherna.
Häcken–Djurgården
oktober 28,2020
19:00

Häcken har inte imponerat i de senaste matcherna medan Djurgården kommer till den här matchen med två tunga segrar i bagaget.

Lagens form

Häcken

Två raka oavgjorda mot Mjällby och Helsingborg är långt ifrån vad man förväntar sig av Häcken i en allsvensk slutstrid. Laget ligger förvisso fortfarande tvåa, men en poäng bakom finns en jagande kvartett i form av IFK Norrköping, Djurgården, Elfsborg och Hammarby. Upp till serieledarna Malmö FF är det nu hela tio poäng, dock har Häcken en match mindre spelad, men guldet känns ändå kört.

Djurgården

3-2 efter en makalös vändning mot Malmö och i lördags hela 4-0 mot Sirius. Det går inte att säga annat än att de regerande mästarna visat mästartakter den senaste veckan. Mycket tack vare Kalle Holmberg och Fredrik Ulvestad, som gjort fyra respektive tre mål i de två senaste matcherna. Fortsätter Holmberg och Ulvestad i samma stil lär DIF inte ha några större problem att ta hem både medalj och säkra en europaplats.

DIF stekheta

Ser man till den senaste veckan har Djurgården definitivt varit Allsvenskans bästa lag och är kanske också knappa favoriter i den här matchen. Men, Häcken är som bekant ett mycket bra fotbollslag, inte minst på hemmaplan. Så det känns som att lär bli en ganska jämn match det här.

Tips: Djurgården vinner med 1 mål

Djurgården har verkligen vind i seglen just nu och framför allt Fredrik Ulvestad och Kalle Holmberg. Häcken lär dock bjuda tufft motstånd, men i slutändan känns det ändå som att blir bortaseger. Tipset blir därför att Djurgården vinner den här matchen med uddamålet. Bäst odds finns hos Bethard som ger 4.05 i odds för seger för Djurgården med ett mål.

Satsa