Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Allsvenskan: Speltips Häcken–Mjällby 24/10 15:00

Häcken har fortfarande en rimlig chans att komma ikapp Malmö FF, men tiden börjar rinna ut. Nu krävs i princip tre poäng i samtliga återstående matcher om Häcken över huvud taget ska ha en rimlig chans på guldet.
Häcken–Mjällby
oktober 24,2020
15:00

Häckens form har varit lite sisådär de senaste veckorna, vilket gjort att man tappat mark till Malmö FF, medan Mjällby har varit bra i ungefär varannan match.

Lagens form

Häcken

Bara en seger på de fem senaste gör att Häcken nu sjunkit till en tredjeplats i tabellen med hela åtta poäng upp till Malmö FF och på samma poäng som tvåan IFK Norrköping. Dock ska sägas att Häcken har en match mindre spelad än både Malmö och Norrköping. I senaste matchen gjorde Häcken knappast någon större insats när man bara fick 0-0 mot bottenlaget Helsingborg.

Mjällby

Mjällby har varit ett ganska stabilt mittenlag mer eller mindre hela säsongen och ser ut att utan några större problem klara sig kvar i Allsvenskan. I dagsläget ligger laget nia i tabellen med hela nio poängs marginal ner till kvalplats. Med andra ord talar det mesta för att Mjällby kommer att klara nytt kontrakt om man inte klappar ihop fullständigt på slutet. Laget har vunnit två av de fyra senaste matcherna i Allsvenskan.

Häcken tar sig samman

Häckens form är som sagt tveksamt, men fortfarande finns en liten guldchans kvar och framför allt en bra chans till spel i Europa. Men, då måste de gulsvarta börja vinna och det känns faktiskt också som man bör ta sig samman. Dessutom har Häcken hemmaplan och där är man alltid starka. Dock är Mjällby i bra målform med fem mål på de två senaste matcherna.

Tips: Häcken vinner, men Mjällby gör mål

Häcken vill nog gärna åt en av europaplatserna och ska ändå vinna den här matchen. Samtidigt är Häcken som sagt i målform. Därför blir tipset att Häcken vinner samidigt som båda lagen gör mål. Bäst odds finns hos Betsson som ger 3.10 i odds för Häckenseger och mål från båda lagen.

Satsa