Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips och Odds Sommar-OS: Odds Handboll damer

Norge är favoriter i damernas handbollsturneringen i OS. Men, det finns utmanare i form av bland annat Ryssland och Frankrike. Och hur långt ska det räcka för Sverige?
Vid 2.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 25kr

Damernas handbollsturnering i OS i Tokyo spelas mellan 25 juli och 8 augusti och sänds på Kanal 5, Kanal 9 och Discovery+.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Norge favoriter

I damernas handbollsturnering i sommar-OS i Tokyo är Norge ganska klara favoriter efter att laget så sent som i december tog hem EM-guldet. Samtidigt har det norska laget hamnat i den lättare gruppen i gruppspelet, vilket gör att man kan få en ganska enkel resa till kvartsfinal. Bakom Norge finns ett antal lag som också kan vara med och slåss om medaljer, som Ryssland, Frankrike, Spanien och Holland, som tog hem VM-guldet 2019.

Värt att notera är också att de regerande olympiska mästarna Danmark inte finns med i OS 2021. Något som ännu mer öppnar upp för att Norge ska ta hem. Dessutom har man Nora Mørk, som vann skytteligan i EM 2020.

Land Vinnare3 bästa
Norge2.501.15
Ryssland3.501.40
Frankrike5.001.85
Montenegro14.003.25
Ungern16.003.50

Tufft läge för Sverige

Sverige har fått en tuff lottning i handbolls-OS i Tokyo. Det svenska laget spelar i den tuffare av de två grupperna med Spanien, Ryssland, Ungern, Frankrike och Brasilien. Sveriges chanser att ta guld får ses som mycket små, även en medalj känns avlägsen. Tar sig de svenska damerna vidare från gruppspelet får det ses som en mycket bra insats.

Tips: Norge tar hem OS-guldet

Norge visade i EM 2020 att man har ett riktigt bra lag och det känns som att man kommer att kunna ta med sig vinnarkänslan till OS. Tipset blir att Norge tar hem guldet på damsidan. Bra odds finns hos Nordicbet som ger 2.50 för norskt OS-guld i handboll.

Satsa