Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips och Odds Sommar-OS: Odds Handboll herrar

Ska regerande olympiska mästarna Danmark försvara guldet från Rio eller blir det något annat lag som tar hem OS-guldet? Kanske Frankrike, Spanien eller varför inte Sverige?
Vid 3.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 35kr

Herrarnas handbollsturnering i OS i Tokyo spelas mellan 24 juli och 7 augusti och sänds på Kanal 5, Kanal 9 och Discovery+.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Flera lag om budet

Herrarnas handbollsturnering i sommar-OS i Tokyo ser som vanligt ut att bli jämn, men lär som vanligt bli något av en europeisk uppgörelse. Totalt finns sju europeiska lag med och det är bland dessa som guldet till slut lär hamna. Bortsett från Portugal och kanske även Tyskland är övriga europeiska lag, det vill säga Danmark, Norge, Sverige, Frankrike och Spanien de lag som bör slåss om guld och övriga medaljer.

Samtidigt kommer gruppspelet att få ganska stor betydelse eftersom det är viktigt att inte få alltför svårt motstånd i kvartsfinalen. Att komma topp två i gruppen kan bli avgörande.

LandVinnare3 bästa
Danmark3.501.40
Spanien4.001.50
Norge4.501.60
Frankrike6.001.90
Sverige7.002.30

Danmark favoriter

Som regerande olympiska mästare och även dubbla regerande världsmästare får Danmark ses som favoriter i handbolls-OS i Tokyo. Laget har dominerat världshandbollen på herrsidan de senaste åren och så har man ju också världens bäste spelare i Mikkel Hansen. Även om Spanien, Frankrike och Sverige så känns det ändå som att Danmark har det där lilla extra som krävs för att ta hem OS-guldet. Samtidigt är det också bra odds med bra spelvärde på Danmark som olympiska mästare.

Tips: Danmark tar OS-guld

Danmark är handbollsnationen nummer 1 på herrsidan och det känns som att det kommer att få sitt kvar på tronen ett litet tag till. Tipset blir därför att Danmark tar hem OS-guldet. Bra odds finns hos Mr Green som ger 3.50 för danskt OS-guld i handboll.

Satsa