Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handboll OS kvartsfinal: Odds Sverige–Sydkorea

Sverige har fått lite av ett drömmotstånd i OS-kvartsfinalen i form av Sydkorea. Men, frågan är om det svenska damerna klarar av pressen som storfavoriter i den här matchen?
Vid 1.24 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 12.4kr
Sverige–Sydkorea
Augusti 04,2021
10:00

Sverige–Sydkorea sänds på Kanal 5 och Discovery+. Start 10:00.

Lagens form

Sverige

Inför i OS. trodde nog de flesta att det var de svenska herrarna som hade de bästa chanserna till medalj. Men, istället är de svenska handbollsdamerna som imponerat stort och mot alla odds till och med vann sin grupp. På vägen till kvartsfinal har Sverige vunnit mot storlag som Spanien och Ryssland. Fortsätter det svenska laget i samma stil kan det bära riktigt, riktigt långt.

Sydkorea

Sydkorea tog sig med nöd och näppe vidare till slutspel i damernas handbollsturnering i OS genom att spela 31-31 mot Angola i den sista gruppspelsmatchen. Sydkorea tillhör knappast någon av stormakterna inom damhandbollen och är nog ganska nöjda med att ha tagit sig till kvartsfinal. Men, en fördel har sydkoreanskorna, nämligen att man kan gå ut och spela helt utan press i matchen mot Sverige.

Sverige klart bättre

På pappret är Sverige givetvis storfavoriter i den här kvartsfinalen med tanke på hur det sett ut hittills i turneringen. Samtidigt har Sverige den fördelen att man inte behövde gå för fullt i sista gruppspelsmatchen mot Ungern, vilket innebär att man kommer till den här matchen lite fräschare än Sydkorea. Särskilt mycket spelvärde på svensk seger är det dock inte då oddset endast ligger på 1.24.

Eftersom spel på svensk seger inte ger så mycket spelvärde satsar vi istället på att Natalie Hagman, som gjorde fem mål senast mot Ungern gör minst 4 mål mot Sydkorea.
Bra odds finns hos Mr Green som ger 1.85 i odds för över 3.5 mål från Natalie Hagman.

Satsa