Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handboll OS: Odds Sverige–Egypten

Sverige har vunnit tre av tre matcher utan att direkt imponera. Nu väntar svåraste motståndet i form av Egypten. Frågan är om det svenska laget tar sin fjärde raka seger?
Vid 1.72 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17.2kr
Sverige–Egypten
Juli 30,2021
09:15

Sverige–Egypten sänds på Kanal 5 och Discovery+. Start 09:15.

Lagens form

Sverige

Sverige har som väntat vunnit samtliga tre matcher i OS. Men, det har varit utan att imponera. 32-31 mot Bahrain, 28-26 mot Japan och 29-28 mot Portugal är knappast några överlägsna seger, men en vinst är som bekant alltid en vinst och dessutom är det svenska laget redan klara för kvartsfinal. Sedan har också Sverige turneringens bäste målskytt i form av Hampus Wanne som gjort 26 mål hittills. Dock lär nog Sverige behöva höja sig om det ska bli vinst även mot Egypten.

Egypten

Egypten har gjort precis vad man förväntade sig i herrarnas handbollsturnering i OS. Vinst mot Portugal och Japan och förlust mot Danmark gör att Egypten med en poäng mot Sverige kan säkra en plats i slutspelet. Samtidigt är Egypten en svår motståndare som definitivt inte ska underskattas.

Svensk seger igen

När Sverige och Egypten möttes i VM i vintras vann Sverige med 24-23 och det känns som att det mycket väl kan bli något liknande i den här matchen. Även om Sverige redan är klara för slutspel är det ändå viktigt att vinna för att undvika Frankrike och Spanien i kvartsfinal. I slutändan ska nog ändå det svenska laget kunna reda ut det här. Dessutom är det ganska bra odds på seger för Sverige.

Tips: Ny svensk seger

Sverige har en bit kvar till VM-formen från i vintras, men det känns ändå som att man kommer slå Egypten även om det blir knappt. Tipset blir därför svensk vinst.
Bra odds finns hos Nordicbet som ger 1.72 i odds för svensk seger.

Satsa