Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handboll OS: Odds Sverige–Frankrike

Sverige leder mot alla odds sin grupp efter dubbla skrällar mot Spanien och Ryssland. Nu väntar Frankrike och frågan är om de svenska damerna ska ta sin tredje raka seger?
Vid 2.48 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 24.8kr
Sverige–Frankrike
Juli 29,2021
14:30

Sverige–Frankrike sänds på Kanal 5 och Discovery+. Start 14:30.

Lagens form

Sverige

Efter två spelade matcher var det nog ingen som förväntade sig att Sverige skulle stå på fyra poäng. 31-24 mot Spanien och 36-24 mot Ryssland innebär att Sverige har mycket goda chanser att ta sig vidare till slutspel i OS. Framför allt eftersom man mött det på pappret bästa laget i gruppen. Något som också imponerat är målskyttet. 67 mål på två matcher är mycket bra utdelning.

Frankrike

Frankrike har gjort en sådär insats såhär långt i damernas handbollsturnering i OS. Uddamålsseger mot Ungern och sedan förlust mot Spanien imponerar knappast. Med tanke på att de franska damerna tog EM-silver så sent som förra året hade man ju förväntat sig betydligt mer. Ska Frankrike vara med i medaljstriden krävs en nivåhöjning.

Ny svensk seger

Det råder ingen tvekan om att de svenska handbollsdamerna är på god väg att upprepa vad de svenska herrarna gjorde i VM i vintras. Sverige ser riktigt starka ut och börjar se ut som en medaljkandidat om de inte redan är det. Samtidigt har Frankrike som sagt inte imponerat och det känns som att det svenska laget kan vinna även den här matchen. Dessutom är det bra odds med bra spelvärde på svensk seger.

Sverige har sett väldigt bra ut så är långt och det finns ingenting som tyder på att det kommer att ändras. Därför blir tipset att Sverige tar hem sin tredje raka seger i den här OS-turneringen
Bra odds finns hos Casumo som ger 2.48 i odds för svensk seger.

Satsa