Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Speltips och Odds Sommar-OS: Odds Handboll Sverige herrar

Sverige har bra chanser att långt i handbollsturneringen för herrar i OS. Kanske kan det till och med räcka hela vägen till guld för de svenska handbollsherrarna som är tillbaka i världstoppen.
Vid 8.50 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 85kr

Herrarnas handbollsturnering i OS i Tokyo spelas mellan 24 juli och 7 augusti och sänds på Kanal 5, Kanal 9 och Discovery+.

Vi på odds.se går igenom dagligen alla bästa odds så du som användare kan få mer för dina pengar.

Sverige har ett gyllene läge

Efter jättesuccén i handbolls-VM i vintras där Sverige sensationellt tog sig hela vägen till final har det svenska laget seglat upp som ett klart medaljhopp, som kanske också kan gå hela vägen. Sverige tillhör ett gäng på 4-5 nationer som har chansen att ta hem guldet i sommar-OS i Tokyo. Framför allt med tanke på att laget så sent som i januari tog silver i VM efter en knapp finalförlust mot Danmark med 26-24.

Bra lottning

Sverige har fått en bra lottning i handbolls-OS i Tokyo. Förvisso är man i samma grupp som regerande världsmästarna Danmark, men i övrigt är det klart överkomligt motstånd i form av Bahrain, Japan, Portugal och Egypten. Mycket talar för att Sverige redan innan sista gruppspelsmatchen mot Danmark kommer att vara klara för kvartsfinal och bör också kunna bli sämst tvåa i sin grupp.

Minst semifinal

Hamnar Sverige bara topp 2 i gruppspelet bör man ha en god chans att ta sig till semifinal eftersom man då troligtvis slipper ställas mot Frankrike och Spanien i kvartsfinal. Dock vet vi att de svenska herrarna kan slå alla lag. I VM-semifinalen i vintras blev det som bekant klar seger mot Frankrike med 32-26.

Tips: Sverige vinner OS-guld

Sverige har varit nära att ta OS-guld så många gånger och någon gång ska det väl gå vägen. Och varför inte i Tokyo 2021 då det känns som att Sverige har ett bättre lag än på länge. Bra odds finns hos Casumo som ger 8.50 för svenskt OS-guld i handboll.

Satsa