Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handboll OS: Odds Sverige–Ryssland

Sverige stod för en skräll när laget vann OS-premiären mot Spanien. Nu väntar dock en av guldfavoriterna i form av Ryssland. Frågan är om det kan bli en ny svensk skräll?
Vid 4.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 40kr
Sverige–Ryssland
Juli 27,2021
07:15

Sverige–Ryssland sänds på Kanal 5 och Discovery+. Start 07:15.

Lagens form

Sverige

Efter segern mot Spanien i premiären har Sverige skaffat sig en bra chans att ta sig vidare till slutspel i OS. Dessutom imponerade det svenska laget när man vann matchen mot Spanien med 31-24 efter bland annat sex mål av Linn Hansson. Fortsätter de svenska damerna i samma stil har man faktiskt chans att matcha även de bästa lagen i gruppen.

Ryssland

Ryssland åkte på en rejäl smäll i första matchen i damernas handbollsturnering i OS när laget bara fick oavgjort 24-24 mot Brasilien. Med tanke på att de ryska damerna tillhör favoriterna var det förstås något av ett bakslag. Ryssland har förstås fyra matcher på sig att reparera skadan, men en dålig premiär är aldrig ett gott tecken.

Skrällchans för Sverige

Även om Ryssland förstås är favoriter känns det ändå som att Sverige har en bra chans att skaka om ryskorna med tanke på hur det gick i premiären. De svenska damerna kan dessutom gå in i den här matchen helt utan press, då all press ligger på ryskorna. Sverige har fått en bra start och därför känns det som att det blir minst svensk poäng. Dubbelchans 1X, det vill säga spel på svensk vinst eller oavgjort, ger dessutom bra spelvärde.

Tips: Sverige klara minst oavgjort

Ryssland spelade inte bra i OS-premiären, vilket ger Sverige ett utmärkt läge att skrälla igen. Därför drar vi till med att Sverige klarar minst oavgjort, det vill säga tipset blir dubbelchans 1X.
Bra odds finns hos Mr Green som ger 2.85 i odds för dubbelchans 1X.

Satsa