Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handboll OS: Odds Sverige–Spanien

Sverige har fått ett riktigt tufft motstånd i OS-kvartsfinalen i form av Spanien. För Sverige gäller det att göra sin bästa match i turneringen. Frågan är om de svenska herrarna klarar det?
Vid 1.73 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17.3kr
Sverige–Spanien
Augusti 03,2021
06:15

Sverige–Spanien sänds på Kanal 5 och Discovery+. Start 06:15.

Lagens form

Sverige

Sverige har vunnit fyra av fem matcher såhär långt i OS. Dock utan att imponera. Förvisso vann man den avslutande gruppspelsmatchen mot Danmark, men det kändes inte om att danskarna gick riktigt för fullt. Ska Sverige ha någon chans mot Spanien måste det svenska laget göra sin bästa match hittills i turneringen.

Spanien

Spanien har gjort en bra insats i herrarnas handbollsturnering i OS. Vinst i fyra av fem matcher och förlust mot Frankrike, vilket innebar andraplats i gruppen. Även om det ”bara” blev uddamålssegrar mot Tyskland och Norge så känns det spanska laget väldigt säkra och ganska svårslagna och samtidigt också som en av de främsta medaljkandidaterna.

Tufft för Sverige

Sverige har de senaste åren haft svårt mot Spanien och det lär knappast bli lättare i en OS-kvartsfinal. För det svenska laget gäller det att man sätter sina chanser, men även om man gör det så känns det ändå som att Spanien är något nummer större i dagsläget. Sverige har helt enkelt inte sett lika bra ut som man gjorde i VM i vintras.

Tips: Spanien lite starkare än Sverige

Det känns inte riktigt som att det här är Sveriges OS-turnering och därför lär det också bli svårt att besegra Spanien i den här kvartsfinalen. Tipset blir därför att Spanien vinner och tar sig till semifinal.
Bra odds finns hos Casumo som ger 1.73 i odds för spansk seger.

Satsa