Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-EM damer: Danmark–Sverige 11/12 20:30 - Inte mer än 50 mål

I andra rundan av handbolls-EM gäller det för Sverige att i princip vinna allt om det ska bli någon semifinal. Först gäller det att slå ärkerivalen Danmark imorgon, något som lär bli tufft.
Sverige - Handbolls-VM, damer 2017 594x396
Danmark–Sverige
December 11,2020
20:30

Sänds på TV6 och Viaplay. Start 20:30.

Varför tipset?

  • Sverige har som max gjort 27 mål i en match
  • Danmark gjorde bara 20 mål i senaste matchen mot Frankrike
  • Danmark har inte släppt in mer än 23 mål i någon match
  • 2 av 3 av Danmarks matcher har slutat med under 50 mål

Inget av lagen har övertygat

Varken Danmark eller Sverige har övertygat i årets handbolls-EM. Danmark inledde med att vinna mot Slovenien och Montenegro, men i sista gruppspelsmatchen mot Frankrike förlorade laget 20-23. Detta innebär att Danmark nu troligtvis måste vinna samtliga tre matcher i andra rundan för att nå semifinal.

Sverige inledde med seger mot Tjeckien med 27-23. Därefter 23-23 mot Spanien och förlust med 26-30 mot Ryssland senast. Detta innebär att Sverige bara fick en poäng med sig in i andra rundan, vilket gör att Sverige nu med största sannolikhet måste vinna alla matcher för att nå semifinal. En uppgift som lär bli tuff.

Målsnålt?

Ja, det känns som det. Framför allt eftersom danskorna inte har öst in mål hittills i det här mästerskapet och det är inte troligt att de lär göra det i den här matchen heller. Och eftersom Sverige bara gjorde 23 mål mot Spanien är det svårt att se hur det ska kunna bli fler mot Danmark.

Tips: Inte mer än 50 mål

Vi ska nog räkna med att det här kommer att bli en tät match, där inget av lagen lär springa ifrån rent målmässigt. Därför blir tipset att det inte blir mer än 50 mål totalt.
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 2.00 för under 50,5 mål i matchen.

Satsa