Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Handbolls-EM damer: Ryssland–Sverige 7/12 20:30

Sverige är redan klara för nästa runda inför den sista matchen matchen mot Ryssland, som dock inte är utan betydelse eftersom lagen tar med sig poäng till den andra rundan.
Japan vs Sweden Handbolls 594x438
Ryssland–Sverige
December 07,2020
20:30

Sänds på TV6, Viaplay och Unibet TV. Start 20:30.

Varför tipset?

  • Sverige vann med 4 mål mot Tjeckien
  • Sverige spelade oavgjort mot Spanien
  • Ryssland vann med 2 mål mot Tjeckien
  • För Ryssland räcker oavgjort för gruppseger

Ryssland favoriter

Ryssland inledde årets handbolls-EM genom att slå Spanien med övertygande 31-22. I andra matchen blev desto svettigare när laget ”bara” slog Tjeckien med 24-22. Ryssland leder dock gruppen en poäng före Sverige och vinner gruppen vid minst oavgjort.

27-23 mot Tjeckien, därefter 23-23 mot Spanien. Så ser Sveriges facit ut såhär långt i EM. Även om Sverige redan är klara för andra rundan så hade det varit bra om det blev seger mot Ryssland eftersom lagen tar med sig poängen från den här rundan. Framför allt då både Frankrike och Danmark väntar i nästa gruppspel.

Sverige i slagläge

Ryssland är knappa favoriter i den här matchen, men Sverige ska nog kunna ge ryskorna en match. Det känns som att det kan bli en hyfsad jämn tillställning det här. Framför allt om Melissa Petrén fortsätter på samma sätt som i matchen mot Tjeckien där hon gjorde hela åtta mål.

Tips: Sverige håller siffrorna nere

Tittar man på hur Sverige spelade mot både Spanien och Tjeckien så känns det knappast som att Sverige kommer att åka på någon storförlust mot Ryssland. Därför blir tipset att Sverige förlorar med max tre mål, det vill Sverige vinner om Sverige börjar på +4 mål.
Bäst odds finns hos Nordicbet som ger 2.05 för svensk seger om Sverige startar med fyra måls försprång.

Satsa

Senaste speltips